Responsive Reklam Alanı

Photoshop’un ağır çalışmasından ve geç tepki vermesinden bıktınız mı? Bir programcı tarafından meydana getirilen bu Photoshop simülasyonu, web tarayıcınızın içerisinde çalışıyor; ya da en azından programcı böyle iddia ediyor.

Visual Idiot’dan bir programcı tarafından sadece HTML5, CSS3 ve jQuery/Javascript ile geliştirilen uygulama, her ne kadar biz çalıştırmayı başaramasak da, sadece Chrome tarayıcısında sınanmış. Ancak diğer tarayıcılarda da çalışmasının önünde herhangi bir engel bulunmadığı söyleniyor.

Uygulama, Photoshop’a acilen ihtiyacınız olduğunda ve kullandığınız PC’de Photoshop yüklü bulunmadığında çok işinize yarayabilir. Web tarayıcısı içerisinde çalışacağını vaat eden Photoshop simülasyonuna buradan ulaşabilir, siz de şansınızı deneyebilirsiniz…

Kendim denedim yalnız hata mesajları alabilirsiniz henüz yapım aşamasında olduğundan oluyor bu sorun, Ama böyle birşeyin yapılması bence çok güzel olmuş artık İnternetin amaç olarak sadece facebook‘a yada google’a girmek veya da oyun oynamak için olmadığını anlamış oluruz.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Windows 7'yi hareketlendiren 25 kısayol! NTLDR Hatası Nedir? Çözümü Nasıldır?
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes