Responsive Reklam Alanı

İnternet çoğumuz için vazgeçilmez bir iletişim kaynağıdır. Özellikle yeni yeni teknolojilerin çıkmasıyla birlikte Bilişim Suçlarıda daha çok ortaya çıkmaya başlıyor.

Peki İnternette ne kadar korunduğumuz hakkında bilgimiz varmı?
Yaptığımız herşeyin korunup korunmadığından eminmiyiz?

İşte bu makelemizde bunları açıklayarak kulllandığımız internet servislerinde ne kadar güvenli olduğu hakkkında bilgi vereceğim.

İnternet’in, şu an için, çok fazla güvenli olduğu söylenemez. Nadiren de olsa, kişisel iletiler (e-posta, e-mail) kötü amaçlı, profesyonel kişiler tarafından illlegal yollarla ele geçirilebilir. Özellikle ticari kuruluşların İnternet’i kullanmaya başlamaları ile birlikte, İnternet’te güvenlik probleminin çözümü için ciddi çalışmalar  yapıldı. Web üzerinden iletilen her türlü bilginin, yeni şifreleme teknikleri ve çok yüksek hızlı hatlar  sayesinde yeterince güvende olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, yine de, kullanıcı şifreleri, banka kredi kart numaraları ve benzeri gibi gizlilik içeren bilgileri net üzerinde serbestçe göndermeyin (e-mail ile, güvenlik kilidi olmayan Web listeleyicileri ile vb.)

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
İşte Facebook’un Zaman Tüneli Profilimizin Filmi Oluyor! Nasılmı? Modem Bağlantı Hızının Ne Olduğu Hakkında Bilginiz Varmı?
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes