Responsive Reklam Alanı

Arkadaşlar Google+ adında olan sosyal ağ platformu 28 Haziran 2011 tarihinde duyurulan servis ilk dönemde davetiye sistemi ile üye kabul etmiş, 20 Eylül 2011 gününden itibaren ise siteye üyelikler gerçek adını kullanmak şartıyla 18 yaş üzeri herkes için açılmıştır. Şimdi asıl anlatmak istediğim konu ise Google+ Kullanıcı Adınızın olup olmadığı ya da olmayanlar için nasıl alınacağını sizlere aktarmak.

Arama motoru devi Google aynı zamanda takma isimlerden kızlık soyadlarına kadar daha bir çok alternatif isim için de destek sağlamaya başladı.

Bradley Horowitz Google+ hesabında paylaştığı bildirimde “Alacağınız kullanıcı adları şimdilik Google+ profilinizde isminizin yanında bir parantez içerisinde ve isminizin üzerine gelindiğinde açılan pencerede görüntülenecek. Önümüzdeki birkaç  hafta içerisinde almış olduğunuz kullanıcı adları isminizin bir parçası olarak Google+’ın daha bir çok bölümünde daha kapsamlı şekilde kullanılacak” açıklamasını yaptı.

Google+ hesabınızla kullanıcı adınızı almak için öncelikle Google+ hesabınıza giriş yaparak adınızın üzerine tıklayın ve açılan sayfada isminizin hemen sağ üst tarafında bulunan Profili Düzenle butonuna tıklayınız.

Daha sonra karşımıza çıkan profil düzenleme sayfasının en üstünde isminizin üzerine tıklayarak açılan menüde diğer seçenekler butonuna tıklayınız.

Son olarak takma ad yazan bölüme kullanmak istediğimiz kullanıcı adını yazıyoruz ve hemen altındaki Adımı Şöyle Göster bölümünden istediğimiz düzeni seçerek Kaydet diyoruz.

Bu işlemlerin sonunda artık kendinize ait Google+ Takma isminiz olacak.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Sosyal Ağların Hayatımıza Entegre Edildiğini Biliyormusunuz? ASP.NET ile Mail Gönderme Nasıl Yapılır?
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes