Responsive Reklam Alanı

İyi Akşamlar arkadaşlar bildiğiniz gibi facebook timeline uygulaması ile profilimize banner şeklinde resim yerleştirebiliyoruz. Peki ya bu timeline sistemi twitter’da işe yarar mı?

Evet Twitter’ında artık böyle bir özelliği var Facebook zaman tüneli sistemine geçerek kapak resmi uygulaması kullanıcılar tarafından sevilerek kullanılmasından sonra Twitter’da kapak resmi yüklemeye artık izin veriyor. Kullanıcıların istedikleri resimleri kapak resimleri yapabilmesine olanak sağlayan bu özellikte dikkat edilmesi gereken bir kaç husus var. Öncelikle hesaba giriş yaptıktan sonra Ayarlar bölümüne gelerek Tasarım başlığını tıklıyoruz. Tasarımı kişiselleştir başlığı altından header kısmına koymak istediğiniz resimi seçiyorsunuz. Seçtiğiniz resimde dikkat etmeniz gereken özellikler ise; Resimin boyutu 5 MB tan fazla olmamalı ve 1252*626 ölçülerinde olmalıdır. Bu özelliklerdeki resimi yükledikten sonra kayıt et diyerek işlemi bitirmiş oluyorsunuz.

Kısa ve öz makale oldu sanırım ama yinede ben şöyle bir özetleyim;

** Ara kutusunun yanındaki Tools işaretine tıklayarak ayarlar diyoruz.

** Sol taraftaki hesap penceresinden Tasarım’a tıklıyoruz.

** Tasarımı Kişiselleştir’den Başlığı Değiştir diyoruz ve bilgisayarımızdaki mevcut resimlerden birini seçerek Değişiklikleri Kaydet butonunu tıklıyoruz.

Üstteki gibi bir görünüme sizde sahip olabilirsiniz.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Photoshop’ta Gölge Nasıl Oluşturulur? MS-DOS İşletim Sistemi Hakkında Yeterli Bilgiye Sahip misiniz?
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes