Responsive Reklam Alanı

Merhaba sevgili arkadaşlar,

Yazacağım makale Joomla ile ilgilidir. Joomla’nın ne olduğunu önceki makalelerimde açıklamıştım. Yine de kısaca bir tanım yapacak olursak açık kaynaklı bir içerik yönetim sistemidir (CMS) Joomla Dünya çapında tahmin edilen rakamlar çıkarında en çok tercih edilen sistemdi.

Joomla ya html kodları eklemek için nereye ekleyecekseniz onu belirledikten sonra, mesela elimizde hit sitelerinden aldığımız bir html kod olduğunu varsayalım kodumuz şu şekilde olsun…

2 <!-- Sitenizi Ekleyin Hit Kazanın -->
3 <script type="text/javascript" src="https://mjdepo.com/CounterV4.js"></script>
4 <script type="text/javascript">Zirve100_Counter_Main(181818, 5);</script>
5 <!-- Sitenizi Ekleyin Hit Kazanın -->

joomla html emresupcin - Joomla da Html Kod Nasıl Eklenir?

Bu kodu bir modüle veya seçeceğimiz bir user’a koymak için modüller bölümüne girip yeni modül oluşturma seçeneği seçilir ve bu kodlar yazı editörünün penceresindeki simgelerden html’e bastığımızda açılacak olan pencereye eklenir ve yayınlayıp kaydet dediğimizde bu kodlar eklenmiş olacak.

Eklediğiniz kodları da <center> buraya kodunuz </center> tagleri arasına alırsanız o modülde eklediğin nesneler ortalanmış olacaktır.

Eğer bu editörden eklenmeme sorunu olursa o zaman genel ayarlara girin ve yazı editörünü kapatın ondan sonra aynı yöntemle tekrar eklemeye çalışın.

Google kodlarını da bu şekilde kolayca ekleyebilirsiniz.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Algoritma ve Programlama Nedir? Akismet Nedir? Ne İşe Yarar?
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes