Responsive Reklam Alanı

Merhaba sevgili okurlar,

Bildiğiniz gibi facebook yeni bir değişikliğe imza attı. Faacebook sosyal ağını fazla kullanmadığım için bu değişikliğini dün farkettim ve endişelendim.

Facebook’un saldırıya uğradığı başka kişilerin spam gönderdiğini tahmin ettim. Ama tabi facebook gibi büyük bir sosyal devi’nin böyle spam önlemlerini alacağını bilmeliyiz. Ben de işin aslını araştırmak istedim ve sonuca ulaşabildim.

Bu arada bu değişiklik,  Facebook’un ‘Ne düşünüyorsun?’ kısmında yaptığı ufak değişiklik bazı kullanıcıları korkuttu, yapılan değişikliği virüs zanneden bazı kullanıcılar ise sosyal medyada diğer kullanıcıları uyarmaya başladı.

Facebook biraz daha samimi olmak için sayfanın üst kısmında bulunan ‘Ne düşünüyorsun?’ bölümüne; Nasıl gidiyor, Tatilde neler yaptığını paylaş, Tatil günlerinde neler oluyor? şeklinde değiştirdi.

Alttaki resim bu yeniliği açıklamama yeterli sanırım.

Neler Dusunuyorsun Degisikligi emresupcin - Facebook'un Yeni Değişikliği 'Virüs' Zannedildi!

Bu arada arkadaşlar eğer karşılaşmamış olanınız var ise Sosyal Medya’da yani Facebook sayfalarında paylaşılan uyarı şu kekilde;

——

DİKKAT!
Sayfanızın en üstündeki ”ne düşünüyorsun” yazan yeri bir kontrol edermisiniz.
Orada alışamadığınız türden cümleler kurulu ise örneğin; Neler oluyor, Nasıl gidiyor gibi Facebook’a saldıranlar sizide ele geçirmiş demektir! Sizden gelmiş gibi görünen ve şu kişi şunu beğendi yazan çok ayıp videolar yayınlanıyor.  Facebook büyük bir açık verdi!
Sizede gelen bu pornografik videoları sakın açmayınız! Paylaşalım birbirimizi uyaralım.

——

Sizlere söylediğim gibi arkadaşlar,  Facebook’un bu değişikliğinin virüs olduğunu sanmıyorum ve eğer olsaydı facebook bu açığını farkeder kullanıcıları uyarırdı. Gerekli çalışmalarını yapıp sorununu düzeltirdi tabi böyle bir hata söz konusu olsaydı…

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Ağ Komutlarında Hangi Komutun Ne İşe Yaradığını Biliyor musunuz? CSS ile Input Reset Nasıl Yapılır?
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes