Responsive Reklam Alanı

Merhaba sevgili okurlarım,

Bazı özel sebeplerden ötürü dün makale yazamamıştım. Bugün yazacağım günün ilk makalesi olarak sizlere İnternet Tarayıcınızın başlıca sorunu olan Başlangıç Sayfasının Kilitlenme nedenini ve çözümünü anlatacağım. İnternet Explorer, yani internete girdiğimiz tarayıcımızın başlangıç sayfası bazen istemediğimiz adreslerle değişiverir. Bunu değiştirmek isteriz ama kilitli olduğunu görürüz. Peki çözümü nedir?

Tarayıcı Kilitlenme Olayı, girdiğiniz abuk subuk scriptlere sahip sitelerden sonra başınıza gelmektedir. Bu siteler zaten genelde kötü niyetlidirler. Amaçları başlangıç sayfanızı kendi adresi yaparak sizin üzerinizden prim sağlamaktır. Bu nedenle tarayıcınızın bu ayarını

          Araçlar > İnternet Seçenekleri kısmından değiştiremezsiniz. 
Peki Nasıl Yapabiliriz?

Yapmamız gereken adımları aşağıdan takip ederek uyguladığınızda bu sorunu halletmiş olacaksınız.

1 – ) Başlat > Çalıştır menüsüne girin.
2 – ) Çalıştır’a basınca gelen kutucuğa regedit yazın.
3 – ) Gelen pencerede Düzen > Bul deyin veya Ctrl+F yapın.
4 – ) Arama kutucuğu gelecektir. Oraya Start Page yazın. “Sadece tüm dizeyi eşleştir” kutucuğunu işaretleyin ve Enter’a basın.
5 – ) Kelimeyi bulduğu zaman çift tıklayın ve açılan kutucuğa açılmasını istediğiniz başka bir adresi yazın. (https://www.emresupcin.com gibi) Eğer boş kalmasını istiyorsanız, about:blank yazmanız gerekir.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
WordPress Blogunuza İstatistik Takipçisi Ekleme! Arama Motorlarının Püf Noktaları Nelerdir?
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes