Responsive Reklam Alanı

Facebook Yenileniyor emresupcin - Facebook Son Bombasını Patlattı!Merhaba arkadaşlar,

Sosyal ağ platformlarından biri olan Facebook yine değişmekte. Bu değişikliğin başlıca sebebi biride karmaşık düzene son vermekmiş. Her ne kadar facebook sosyal ağını fazla kullanmasam da kullanan arkadaşlarımız için bu makaleyi yazmak istedim. Facebook, ana sayfasında yine tasarım değişiklikliğine gidiyor.

 

 
Peki ama yeni tasarım neler sunacak? sorusunu içinizden soruyorsunuzdur belki?

 

Dünyadaki en büyük sosyal ağ olan Facebook’un ana sayfasının tasarımının tekrar değişeceği iddia ediliyor. Şu anda test aşamasında olduğu Inside Facebook tarafından bildirilen yeni ana sayfa tasarımıyla birlikte ana sayfadaki haber kaynağına kaydırabilme (scrollable) özelliği gelecek.

 

 

Görünüş olarak büyük ölçüde aynı kalacak olan yeni ana sayfada bulunacak en gözle görülebilir ve önemli özellik, sitede gezinilmesinin kolaylaştırılması olacak. Bu kolaylaştırma sayesinde Facebook’a reklam verenlerin de avantajı artacak gibi görünüyor. Zira yeni tasarımla birlikte reklam için ayrılan sağ sütun daha çok göz önünde olacak.

 

Yeni tasarımla birlikte fayda sağlayacak olanlardan biri de uygulama geliştiricileri. Onların da bundan sonra sol sütunda daha çok görülebilme imkânları bulunacak.

 

Arkadaşlar aşağıda görmüş olduğunuz ekran görüntüsü facebook’un kendisinin sunmuş olduğu yeniliğin bir kısım görüntüsüdür. http://www.facebook.com/about/newsfeed linkine tıklayarak detaylı bir şekilde gözatabilirsiniz.

 

Facebook Karmaşasına Elveda emresupcin - Facebook Son Bombasını Patlattı!

Arkadaşlar facebook’un bu tasarım değişikliği kararında eğer sizinde kendi fikirleriniz varsa bu yazı altında yorum olarak belirtebilirsiniz. Blogumuzun facebook sayfasını da ziyaret etmeyi unutmayın. https://www.facebook.com/ES.bilgitek

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
PHP Çalışması? Windows Blue Nedir?
Benzer Yazılar
1 Yorum
  1. Yazar
    Cengiz

    Teşekkürler…

Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes