Responsive Reklam Alanı

Windows 8 Blue Nedir emresupcin - Windows Blue Nedir?Merhaba sevgili okurlarım,

Pazar günü malumunuz üzere biraz sıkıcı bende kendi açımdan canım sıkılmasın diye bir bilgisayar düşkünü olarak chip mart 2013 dergisini okuyayım dedim. Dergi beni öyle bir sürükledi ki Windows Blue’ye gelince o kısma yoğunlaştım ve sizlere de Windows Blue’nun ne olduğunu anlatmak istedim.

 

 

Windows 8 çıkmadan önce duymaya başladığımız Windows Blue’nun son zamanlara kadar Windows 8’e özel bir güncelleme olacağını düşünüyorduk. Ancak geçtiğimiz günlerde ortaya  çıkan bir bilgiye göre Blue, sadece Windows 8 değil diğer Microsoft ürünleri için de bir  güncelleme olacaktı.

 

Microsoft’un yeni verdiği iş ilanları ise Windows Blue’nun varlığını kanıtlamış oldu. İlana göre  Windows Blue, Windows 8 ve Windows RT’nin kullanıcı arayüzünü geliştirmeyi amaçlıyor.  İlanın Windows Blue ile ilgili bölümüne baktığımızda Blue’nun işletim sisteminin giriş ekranı,  uygulama hayat döngüsü, pencereleme, kişiselleştirme gibi alanlarına kullanıcı deneyimini  ve kullanım kolaylığını iyileştirmeye odaklandığını görüyoruz.

 

Şirketin verdiği başka bir alanda ise Windows Phone Blue için yeni bir Excel uygulaması geliştirdiği anlaşılıyor. Ancak  ilanda Windows Phone Blue’nun detayları verilmiyor. Microsoft ürünleri için düzenli olarak  yayınlanacağı düşünülen Blue’nun sunacağı en önemli yenilikler arasında giriş ekranı için  daha çok esneklik ve kişiselleştirme olacak.

———————————————————

Arkadaşlar aşağıda sizlere sunmuş olduğum Windows 8 Blue’nun ekran görüntülerinin kaynağı imuyang.com‘dur.

 

METRO ARAYÜZÜ

Win8 Blue Ekran Görüntüsü1 emresupcin - Windows Blue Nedir?

—————————————–

MASAÜSTÜ GÖRÜNTÜSÜ

Win8 Blue Ekran Görüntüsü2 emresupcin - Windows Blue Nedir?

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Facebook Son Bombasını Patlattı! Web'in Şekerleri: Emoticon'lar ve Smiley'ler!
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes