Responsive Reklam Alanı

Türk Yapımı Oyun emresupcin - İşte Karşınızda: Türk Yapımı Oyun!Merhaba arkadaşlar,

Ara sıra sizlere oyun dünyasından haberler paylaşıp yeni çıkan bazı oyunlar hakkında da bilgileri aktarıyordum. Şimdi sizlere yazacağım bu makalemde Türk yapımı bir oyundan bahsetmek istiyorum. Oyun sektörü gün geçtikçe bayağı gelişmekte, bununla birlikte bilgisayar kullanıcıların ilgisi haline gelen ‘oyun’ kategorisi de dikkatleri de üzerine çekmekte.

 

Türk yapımı oyunlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor ve bu sürecin en yeni örneklerinden biri de Alper Sarıkaya tarafından geliştirilen, “Manuganu” adlı platform oyunu.
Manuganu emresupcin - İşte Karşınızda: Türk Yapımı Oyun!
spacer - İşte Karşınızda: Türk Yapımı Oyun!

Yıllardır üç boyutlu görseller ve efektler üzerine çalışmalarını sürdüren Alper Sarıkaya, yeni oyunu Manuganu’yu 13 Mart itibariyle Google Play üzerinden oyuncuların beğenisine sundu.

 

Level Online’ın haberinde müzikler dışındaki her bir detayı kendisinin hazırladığını belirten Alper Sarıkaya, Manuganu’yu şu şekilde tanımlıyor: “Manuganu, ‘Manuganu’ adlı karakteri yönettiğimiz, yana doğru ilerleyen ve üç boyutlu bir koşu oyunu.

 

 

Diğer koşu oyunlarının aksine Manuganu, ‘durma’ özelliğiyle doğru zamanlama imkanı sunarak sallanan kayalardan, alevlerden ve diğer düşmanlardan kaçmamıza yardımcı oluyor.

 

Manuganu’nun bir diğer önemli özelliğiyse gerektiğinde ‘koşu’ modundan, ‘tırmanma’ moduna geçilebilir olması. Tabii ki bu özellik, kendi zorluklarını da beraberinde getiriyor.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Pardus 2013 Artık Karşınızda! Adı Duyulmamış En İyi Programları Biliyor muydunuz?
1 Yorum
  1. Yazar
    Sermin

    Bilgi için teşekkürler.

Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes