Responsive Reklam Alanı

MSN Skype emresupcin - Windows Live Messenger Kapandı... Ya Sonra?Merhaba değerli okurlarım,

Sizlerde farketmişsinizdir ki 8 Nisan Pazartesi günü Windows Live Messenger’a veda ettik. Windows Live Messenger ya da eski ve daha çok bilinen adıyla MSN Messenger kısaca MSN, Microsoft tarafından 2005 yılından itibaren geliştirilmeye başlanan anında mesajlaşma yazılımıdır.

Eski adı MSN Messenger olan yazılım, sekizinci sürümünden itibaren Windows Live Messenger adıyla yayınlanmaktadır.

 

Dünyada 330 milyon kişi tarafından kullanılmaktaydı. Ama artık MSN kapandı, peki ne yapacağız, sonrası ne olacak hemen anlatayım…

 

Kapatılan Windows Live Messenger kişilerinize erişmek istiyorsanız, bu yazdıklarımı yapmanız yeterli.

 

Microsoft, 8 Nisan’da kapattığı Windows Live Messenger’ı artık Skype üzerinden sunuyor.

Yani MSN kişilerinize ulaşmak istiyorsanız, Skype kullanmanız gerekiyor.

 

Popüler sesli ve videolu görüşme yazılımı Skype, bir süredir Windows Live bilgileri ile oturum açmanıza izin veriyor. Bu sayede Skype ve Microsoft hesabınızı bir araya getirebiliyor ve aynı anda kullanabiliyorsunuz. Microsoft, 8 Nisan’dan itibaren tüm Windows Live kullanıcılarının Skype’a yükseltmelerini öneriyor.

 

Skype’a hemen geçmek istiyorsanız, onu bu adresten yükleyebilirsiniz. Yükleme sırasında web tarayıcınızda gereksiz değişiklikler yapılmaması için işaretlediğiniz seçeneklere dikkat edin.

 

Skype’ı ilk açtığınızda Microsoft hesabıyla oturum açma seçeneğine tıklayın. Microsoft hesabınızın e-posta adresini ve parolasını girerek oturum açın. Halihazırda bir Skype hesabınız varsa, Microsoft hesabınızı Skype hesabınızla bağlayabilirsiniz. Yoksa “Skype’a yeniyim” bağlantısını takip edin.

 

Skype’ı kullanmak istemiyoranız ancak Windows Live Messenger kişilerinizle iletişim halinde kalmak istiyorsanız, web uygulaması imo.im’ye göz atabilirsiniz.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Veri Şifreleme Nedir? Şifreleme Teknikleri Nelerdir? UTF-8 Nedir ? Harf Karşılıkları Nelerdir?
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes