Responsive Reklam Alanı

Adobe Acrobat Özellikleri emresupcin - Adobe Acrobat Professional Özellikleri?Sevgili okurlar hepinize merhabalar…

Zaman zaman yazdığım makalelerimde bilgisayar programlarından bahsediyorum. Bu yazımda ise sizlere Adobe’nin geliştirmiş olduğu Acrobat programından bahsetmek istiyorum. Office belgelerinin yanı sıra kimimiz pdf dosyası oluşturmak isteriz ya da Office Word’te oluşturmuş olduğumuz belgeyi bazı convert programları yardımı ile PDF’ye dönüştürürüz.

Pekii hiç ek programa gerek kalmadan Pdf dosyası oluşturulduğunu biliyor musunuz? Ek program derken convert programı olmadan ama Adobe’nin Acrobat programına ihtiyaç duyarak oluşturabilirsiniz.

 

Mahalesef program bazı internet sitelerinde deneme sürümü olarak dağıtılmakta ama Adobe’in kendi sitesinden makul bir fiyata satın alıp lisanslı bir şekilde kullanabilirsiniz.

 

Adobe® Acrobat® 8 Professional yazılımı işiniz gereği veya dökümanlarınızı elektronik ortamda kitap haline getirmeniz için datalarınızı kombine edebilceğiniz PDF dosyaları hazırlamanıza ve düzenlemenize yardımcı oluyor. Kolay ve kullanılabilir arayüzü ile güvenli Adobe PDF dosyalarınız elinizde.

 

Kolaylıkla Office, Outlook, Internet Explorer, Project, Viso, Access, Publisher, AutoCAD®, Lotus Noes veya baskı yapabilen tüm programlarla elinzide olan dosyalardan Adobe PDF dökümanları hazırlayabilirsiniz.

 

Dökümanları, çizimleri ve zengin media içeriklerini tek bir içerik olarak PDF dökümanında birleştirebilirsiniz. Dosya türü, tanıtım veya istediğiniz sırayla dosyaların yerlerini ayarlıyabilir ve en küçük dosya boyutuyla dökümanı çıkartabilirsiniz.

 

Acrobat 8 Professional’ın Yeni Özellikleri

Birçok dosyayı arama yapılabilir, sıralanabilir PDF paketleri halinde tek bir dosyada birleştirebilirsiniz. Gelişmiş güvenlik seçenekleri ve ayarlarıyla, digital imzalar ile birlikte herbir PDF dökümanının içeriği korunulabilicek.

 

PDF üretmeye yeni başlayanlar ya da Acrobat ile ilk kez tanışanlar, önceki Acrobat’ta nasıl çalışcaklarını kavramak için arabirimde biraz zaman harcamak zorunda kalıyorlardı. Acrobat 8’deki Getting Started penceresi yeni kullanıcılara yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor, kullanıcısını yapmak istediği işe uygun bölüme yönlendiriyor. Bu pencere aslında Acrobat’la yapabileceğimizi bilmediğimiz birçok işlemin farkına varmamızı ve programdan elde edeceğimiz faydanın artmasını sağlıyor.

 

Acrobat 8’in yeni araç çubuğundaki sekiz temek kategoriye ulaşmay sağlayan butonlara yer verilmiş. Bunlar sırayla PDF oluşturma, dosyaları birleştirme, dışarı verme, toplantı başlatma, güvenli hale getirme, imzalama, form hazırlama, inceleme ve açıklama işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu düğmelerden birine tıkladığınızda örnekler, fikirler, kılavuzlar ve ek bilgiler içeren, amaca uygun bir sayfa açılıyor ve işinizi kolayca gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.

 

Static PDF dökümanlarında otomatik olarak form kutularının yerlerini belirlemek ve onları interaktif kutular haline getrilip elektronik olarak her Adobe Reader kullanıcısı tarafından doldurulabilir hale getirilebiliyor.

 

Tamindir.com internet sitesine giderek Adobe Acrobat Professional’i indirebilirsiniz. Dilerseniz yine buraya tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz. Not: İndirme kaynağı yani dosya tamindir.com sitesinde mevcuttur…

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
F Klavye mi? Q Klavye mi? Tercihiniz Hangisidir? Bir Dönem Sona Eriyor…
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes