Responsive Reklam Alanı

Microsoft Sahalarda emresupcin - Microsoft'ta Sahalara İndi!İyi Akşamlar Arkadaşlar,

Dersleri güzelce ilerletiyoruz iyi güzel ama teknolojik gelişmelerden de haberdar olmak için sizlere akşamın bu saatinde Microsofttan bir haber getirdim 🙂

Bizim Microsoft yani artık benimsedik bunu sonuçta işletim sistemimize kadar herşey Microsoft diyeceğim sizde diyeceksiniz ki İşletim Sisteminden başka ürünümü var sanki? Ha işte orda duracağız artık 🙂

 

Microsoft akıllı saat üzerinde çalışıyor söylentisi yayılmaya başlamış ortalıklarda. Bende sizler için haberin kaynağına yani Hürriyet Teknolojinin haberini sizlerle paylaşmak istedim.

 

Apple, Google, LG ve Samsung gibi dev teknoloji şirketlerinin bileğe takılabilir akıllı saatler üzerinde çalıştığı söylentileri bir süredir gündemde. Artık bu şirketler arasına bir başka dev Microsoft da katıldı. Wall Street Journal’ın haberine göre şirket bir süredir akıllı saat projesi ile ilgili birkaç tedarikçi firma ile görüşüyor.

 

Habere göre Microsoft bu yılbaşında Asya’daki bazı tedarikçilerden bir çeşit saat üretimi için bazı parçalar sipariş etti. Bununla beraber Microsft’un akıllı saat geliştirip geliştirmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

 

Şirket ise konu hakkında açıklamada bulunmaktan kaçındı.

 

Şirketlerin üzerinde çalıştığı düşünülen akıllı saatlerin, akıllı telefonların çoğunda olduğu gibi dokunmatik ekranı olacağı düşünülüyor. Bununla beraber bu saatlerin mesaj alma, fotoğraf çekme gibi akıllı telefon özellikleri yanında sensörler yardımıyla vücut ısısını ölçebileceği, o anki lokasyonunuzu belirleyeceği ve ses ile kontrol edileceği de farklı görüşler arasında.

 

Şu an piyasada olan bazı giyilebilir cihazlar şimdiden bu özelliklerin bir kısmını yapabiliyor. Bu saatlerin bir kısmı fiziksel faaliyetleri ölçüyor, akıllı telefonlar ile bağlantıya geçerek arama, sosyal medya bildirimi veya e-posta geldiği zaman titreşiyor.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Programlama Nedir? Program Oluşturma Evreleri Nelerdir? Samsung Smart Fotoğraf Makinesi ve Tablet Bir Arada!
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes