Responsive Reklam Alanı

Merhaba arkadaşlar,

İnternet tarayıcılarında (Google Chrome, İnternet Explorer, Yandex Browser, Mozilla Firefox,…) bazen türlü türlü sorunlarla karşılaştığınız olmuştur. Kiminde tarayıcı kilitlenir kiminde ise dosya indirir. Ben bu indirilien ‘like.php’ dosyasısının nedenini sizlere anlatmak istiyorum. Muhakkak işinize yarayacaktır. İşin tuhaf kısmı like.php sorunu ‘İnternet Download Manager’ programı ile ilgili bir sorun.

 

İnternet Download Manager bazen bir uyarı pencerisinde size Gelişmiş Tarayıcı İlişkilendirmesinin yapmak istiyor musunuz şeklinde bir soru sorar ve bazı arkadaşlarımız tam okumadan Evet dediğinde Google Chrome’dan facebook’a yada haber sitelerine girdiğinizde chrome tarayıcısı like.php dosyasını indirmeye başlar. Bu sorunla Chrome’da karşılaştığım için bu örneği verdim.

 

Bu sorunu 2 yol ile çözebilirsiniz;

 

1. Yol: Google Chrome ayarlarından Uzantılar bölümüne girerek İDM’yi etkisiz hale getirmeniz gerekiyor. Devre dışı bıraksanız da olur 🙂

 

2. Yol: Aşağıda ki resimde görmüş olduğunuz gibi ‘Gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi kullan’ kutusundaki işareti kaldırın tamam diyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın sorununuz çözülsün 🙂

 

DM Gelişmiş Tarayıcı İlişkilendirmesi emresupcin - Tarayıcılarda Karşılaştığınız 'like.php' Sorunu?

Arkadaşlar Gelişmiş Tarayıcı olayının ne olduğunu da söyleyeyim ki aklınızda bulunsun;

Lunascape, dünyanın ilk üç adet işleme motoruna sahip İnternet tarayıcısıdır. Windows Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari ve Google Chrome’nin en iyi özelliklerini ve üstün performansı ile çalışmaktadır. Lunascape ile 100 adede kadar sekme açabilir,her bir sekme üzerinde tam kontrol sağlayabilirsiniz.bir sebeple tüm tarayıcıların kapanması gerektiğinde ise Lunascape, bir sonraki açılışta daha önce açık olan web sitelerini hatırlıyor ve size onları yeniden ziyaret etmek isteyip istemediğinizi soruyor.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Google Logosunun Nereden Geldiğini Merak Ettiniz mi? Kablosuz Modem Kullananlar Nelerde Dikkat Etmelidir?
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes