Responsive Reklam Alanı

Merhaba Değerli Takipçilerim…

1 Haziran 2012’de yayın hayatına başlamış olan blogum emresupcin.com ‘da en güzel bilgileri, dersleri, haberleri ve püf noktalarını akıcı bir dilde siz takipçilerime sunmayı amaçladım. Yazdığım makalelerde sizlere yardımcı olabilmişsem buralara kadar gelmeyi hak etmişim demektir.

Siz sevgili takipçilerim sayesinde alexa traffic rank oranım yükseldi, google analytics’de görmüş olduğum ziyaretçilerin yükseliş tablosundaki oranları da beni ayrıca mutlu etti.

2012’de yapılan Bumerang Ödülleri Yarışmasında elenmiş olsam da sizlerin sayesinde oy oranım fena değildi, bu sene 3. ‘sü yapılacak olan Bumerang Ödülleri Yarışmasında siz sevgili takipçilerimin desteklerini bekliyorum. 3. Bumerang Ödülleri “En Çalışkan Blog” kategorisinde yarışan “emresupcin.com” sitesine oy verip desteklemenizi rica ediyorum. Aşağıda ‘Bumerang Ödülleri En Çalışkan Blog’ butonuna tıklayıp cep telefonu numaranızı girerek, size gönderilecek doğrulama kodunu ekrana giriniz.

Not: Cep telefonunuz gizli tutulacak olup, toplu mesaj gönderimi için kullanılmayacaktır. Doğrulama kodu talebi tamamen ÜCRETSİZDİR.

Emre SupcinCaliskanBlog emresupcin - Türkiye’nin En İyi Blogları Belirleniyor!

Siz değerli okurlarımın aklındaki ‘En Çalışkan Blog’ derken neyi kastediyor acaba sorunu da cevaplayayım;

Hedef kitlesine uygun içerik zenginliği ve geniş arşivi ile dikkat çeken, blog içeriklerini düzenli aralıklarla güncelleyen, yazılarını video ve görsellerle zenginleştiren, okuyucularına benzersiz ve özgün araştırmalar sunan, özgün ve farklı anlatıma sahip bilgileri içeren siteleri kapsayan bloglar ‘En Çalışkan Blog’ kategorisinde yarışmaya hak kazanırlar.

Blog dünyasının gelenekselleşen ve heyecanla beklenen blog Oscarları için geri sayım başladı. Türkiye’nin en iyi bloglarının ödüllendirileceği bu gecede birbirinden farklı ve özgün içerik üreten bloglar alanında uzman jüri kadrosu tarafından da değerlendirilecek ve bu değerlendirme de olursam o da siz takipçilerimin destekleri sayesinde olacaktır.

Şimdiden desteklediğiniz için canı gönülden teşekkür ederim, Hiçbir ücret ödemeden oy verme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Buraya tıklayarak oy verme ekranına gidebilirsiniz…

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Her Yönüyle C# Programımız? Corel Draw Kısayol Tuş Kombinasyonları?
1 Yorum
  1. Yazar
    Erdal

    Teşekkürler…

Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes