Responsive Reklam Alanı

Merhaba arkadaşlar,

Kişisel olarak kullandığımız masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarda kurmuş olduğumuz programları amaçları doğrultusunda kullanırız. Bazı programlar bedava ve full olmasına rağmen işimizi rahatlıkla görür, bende sizlere çoğunuzun kullanmış olduğu ve benim de sizlere tavsiye edeceğim Revo Uninstaller programını anlatmak istiyorum. Revo Uninstaller istenmeyen programları veya kullanıcı kayıtlarını silmeniz için size yardımcı olabilecek ücretsiz bir program kaldırma aracıdır.

 

En İyi Program Silme Aracı emresupcin - En İyi Program Silme Aracı?

 

Hızlı ve gelişmiş algoritmik yazılımı ile programlanmış bu küçük program ile sisteminizi taratabilir ve gereksiz programları bulup istediğinizi silebilirsiniz. Aslında Windows Denetim Masası bölümünde bulunan “Program Ekle veya Kaldır” özelliğinin hemen hemen aynısı olan bu programda artılar daha fazla. Çünkü çoğu programı “Program Ekle veya Kaldır” bölümünde bulamazken bu program ile bir taramada sistemde kayıtlı olan tüm programları bulabilirsiniz. Sadece program veya dosyaları da değil klasörleri ve kullanıcı kayıtlarını da bu program sayesinde silebilirsiniz. Ve bu silmeler sisteminizde bir hızlanmaya yol açacağı için işinize gelecektir.

 

Ayrıca programda bulunan kendine özgü avcı modu ile “hunter mode” kullanımı daha kolay ancak oldukça etkili ve başarılı bir sistem işlev yönetim raporu sunuluyor.

 

Program Özellikleri:

 

* Auto Start Manager – Windows başlangıç bölümünde hangi programların otomatik olarak çalışacağını belirleyebilirsiniz.

 

* Windows Tool Manager – Kolay ve etkili kullanımı ile her Windows işletim sisteminde bulunan özellikleri ve seçenekleri belirleyebilirsiniz.

 

* Junk Files Cleaner – Sık kullanılan dosyalar bölümündeki geçmişe ait çöp dosyaları silebilirsiniz.

 

* Browsers History Cleaner – İnternet tarayıcı geçmişlerini, ziyaret edilen sayfa geçmişlerini temizleyebilirsiniz. Mozilla Firefox, Internet Explorer, Netscape, Opera browserları için kullanılabilir.

 

* Office History Cleaner – MS Office geçmişini temizleyebilirsiniz.

 

* Windows History Cleaner – Son kullanılan dosyalar geçmişini veya Windows ortamında kayıt edilmiş tüm geçmişleri silebilirsiniz.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Php Radyo Grup Fonksiyonu? Sistem Bakım, Temizleme ve Optimizasyonu?
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes