Responsive Reklam Alanı

Merhaba arkadaşlar,

Kullanımı çok yaygın olan sosyal ağ platformlarından Facebook, kullanıcı bakımından çok büyük bir kitleye sahip. Bununla birlikte bazı kullanıcılarda artık facebook dışına çıkabilmek için hesaplarını dondurmaya veya kapatmaya çalışıyorlar. Bilmeyen arkadaşlarımız için facebook hesabının nasıl kapatılacağından bahsetmek istiyorum.

 

Facebook hesabını tamamen silme işlemi bu nedenle kesin bir çözüm isteyenlerin imdadına yetişiyor. Ancak hesabınızı tamamen silmeden önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var:

 

– Bu işlemin hiç bir şekilde geri dönüşü yok, tamamen silinen hesabınız gerçekten geri dönülemez halde Facebook’tan kaldırılıyor.

 

– Yöneticisi olduğunuz Facebook sayfalarının ve gruplarının başka yöneticileri yoksa sayfalar kapanıyor. Sayfalar kalsın istiyorsanız hesabınızı silmeden önce başka yöneticiler atamayı unutmayın.

 

Facebook hesabını tamamen silme işlemine başlamak için öncelikle hesabımızdaki tüm uygulamaları silmemiz gerekiyor. Facebook silme işlemi talebinden sonra iki hafta boyunca hesabınızda hiç bir hareketlilik olmaması gerektiğini bildiriyor. Bunu gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izliyoruz.

 

Öncelikle ekranımızın sol kısmındaki “Uygulama Merkezi“ni seçiyoruz. Daha sonra uygulama merkezimizin sol alt kısmındaki “Uygulamalarım” menüsüne giriş yapıyoruz ve orada karşımıza çıkan tüm uygulamaları “X” işaretlerine basarak kapatıyoruz.

 

Facebook Hesap Silme İşlemi emresupcin - Facebook Hesabı Tamamen Nasıl Silinir?

 

Tüm uygulamalardan kurtulduktan sonra Facebook hesabını tamamen silme işlemi için aşağıdaki kırmızı butona basabilirsiniz. Karşınıza hesabınızı silmek isteyip istemediğinizi belirten bir onay penceresi çıkacaktır. Onay penceresinde “Hesabımı Sil” seçeneğini seçerek devam etmelisiniz.

 

Facebook Hesabımı Sil emresupcin - Facebook Hesabı Tamamen Nasıl Silinir?

 

Devam ettiğinizde sizden şifrenizi ve güvenlik kodunu girmenizi isteyen ekranı da tamamladığınızda artık hesabınız silinme işlemi için sıraya alınmış demektir.

 

Facebook Hesap Silme emresupcin - Facebook Hesabı Tamamen Nasıl Silinir?

 

Silme işlemi emrini verdikten sonra 2 hafta boyunca hiç bir şekilde hesabınızda bir hareket gerçekleştirmemeniz gerektiğini unutmayın. Yoksa bütün bu adımları tekrarlayarak yeniden 2 hafta beklemek zorunda kalabilirsiniz.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
APK Dosyalarını Yönetmek için Kullanabileceğiniz Yöntemler? Anakartlar ve Bilmediğimiz Yönleri?
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes