Responsive Reklam Alanı

Merhaba arkadaşlar,
Web tasarım ile uğraşan arkadaşlarımız yapmış oldukları web sitelerini domainlere aktarmak için değiik yöntemlere başvurmaktadır. Kimisi ftp programlarını tercih eder kimiside internet üzerinden hostingin sunucusa bağlanarak teker teker dosyaları internete yükler. Bu yazımda sizlere birkaç tane ücretsiz olan ftp programından bahsetmek istiyorum. FTP programların çok sayıda bulunmaktadır ancak sunucunuza bir kaç tanesi kaliteli ve sağlam bir dosya taşıma yapmaktadır.
 
Sizlerde bu dosyalarınızı sitenize transfer etmek istiyorsanız aşağıda açıklayacağımız FTP uygulamaları ile dosyalarınızı sitenize transfer edersiniz. Bu arada söylemek istiyoruz bazı bireyler FTP programının siteyi otomatik biçimlendirdiğini sanmaktalar ama sizin attığınız dosyaya göre biçimlendirildiğini unutmayın.
 
cretsiz FTP Programları Nelerdir emresupcin - Ücretsiz FTP Uygulamaları Nelerdir?
Şimdi sırasıyla anlatacağımız ücretsiz ftp programlarına geçebiliriz…
 
FileZilla FTP : Bu program herkes tarafından tercih edilen, sitenizde dosyalarınızı daha kolay bulmanızı sağlayan ve hızlı bir şekilde dosyalarınızı transfer etmenizi sağlayan bir programdır. Siteniz birden fazla ise o sitelerin hepsini farklı oturumlar da aynı şekilde yönetebilirsiniz. Site yöneticileri için vazgeçilmez bir transfer programıdır ve siz otomatik bağlanmayı seçtiğiniz sürece sitenize otomatik bir şekilde bağlanacaktır. Kendimde bu programı kullanıyorum ve gayet memnunum.
 
SmartFTP : Bu programda Filezilla gibi bir programdır. Bu programda sitenizin klasörleri arasında dosyalarınızı daha kolay bulmanızı ve sitenizi daha hızlı bir şekilde biçimlendirmenizi sağlayacaktır. Bu programda önerilerimiz arasına girmektedir.
 
CuteFTP : Bu program yine hızlı bir şekilde dosyalarınızı aktarmayı sağlar ama bu programın çok güzel bir farkı var ve bu yüzden bu programı sizlere sunmak istedik. Umarız işinize yarar. Bu program sizlere klasör ve MP3 dosyalarınızı araştırarak sitelerinize taşımanızı sağlamaktadır. Sitenizde farklılık yaratabileceğiniz bir FTP programıdır.
 
Arkadaşlar benim bu makalede sizlere anlatmak istediğim piyasada bulunan sağlam ftp programlarının neler olduğuydu ama benim kendi kullandığım program FileZilla Ftp programı olduğundan bana göre daha kullanışlı ve kolay geliyor. Bahsettiğim diğer programları hiç kullanmadım o yüzden onları internette araştırdıklarımdan yola çıkarak sizlere anlattım. Hangi Ftp programını kullanacağınızın son tercihi de size kalmış 🙂

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Webmail Nedir ? ASP.Net Kullanarak Url Rewrite Nasıl Yapılır?
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes