Responsive Reklam Alanı

Değerli okurlarımız, 2010’da yayın hayatına başlamış olan blogum sizlerin sayesinde bugünlere yükselerek geldi. Öncelikle siz okurlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. 30 kategoride bulunan 800’e yakın makalemde sizlerin istekleri doğrultusunda hareket etmeye ve işinize yarayacak türde olmasına çalıştım. Sizlere daha samimi yaklaşabilmek içinde mümkün olduğunca makaleleri yazarken farklı anlatım türlerini de seçtim.
 
Bildiğiniz üzere geçen sene ve ondan önce ki sene katılmış olduğum bumerang ödülleri yarışmasına bu sene de katılımım onaylandı. Bu sene yine 4. düzenlenen Bumerang Ödülleri yarışmasında ‘En Çalışkan Blog’ kategorisinde yarışıyoruz. Yarıştığımız kategorinin şartları şu şekilde…
 
* Hedef kitlesine uygun içerik zenginliği ve geniş arşivi ile dikkat çeken,
* Blog içeriklerini düzenli aralıklarla güncelleyen,
* Yazılarını video ve görsellerle zenginleştiren,
* Okuyucularına benzersiz, özgün araştırmalar ve/ veya röportajlar sunan,
* Özgün ve farklı anlatıma sahip bilgileri içeren,
* Bumerang’da en az 1 yıldır aktif olan Platin üye blogları kapsar.
 
Yukarıda bahsedilen maddeleri blogumun içerdiğini düşünüyorum ve sizlerinde desteğiyle bu yarışmadan güzel sonuç alacağıma inanıyorum. Arkadaşlar sizlerden ricam buraya tıklayarak Bumerang Ödülleri 2014 ‘de “En Çalışkan Blog” kategorisinde yarışan emresupcin.com’a ücretsiz olarak oy vermek. Size gelecek doğrulama kodunu bekleyiniz. SMS ile gelecek olan kodu bağlantıdaki onaylama kutusuna girerek oylama işleminizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bir diğer yol olarak oy verme işlemini sitemizin sağ tarafında bulunan Bumerang Ödülleri Adayı ‘En Çalışkan Blog’ Oy Ver kısmından da gerçekleştirebilirsiniz.
 
Sitelere Oy Nasıl Verilir?
Bumerang Ödülleri’ne başvurmuş sitelere oy vermek isteyenler, başvuran adayın sitesinde yayınlayacağı oylama linkinden, sosyal medya paylaşımlarından veya sitesine eklediği “Oy Ver” imajına tıklayarak oylama sayfasına ulaşabilecekler.
 
Oy vermek için cep telefonunuza gelecek doğrulama kodunu oylama ekranına girmeniz yeterli olacaktır. Cep telefonunuza gelecek doğrulama kodu ve oylama süreci tamamen ücretsiz olup bilgileriniz 3. şahıslarla paylaşılmayacaktır. Kişiler aynı telefon numarası ile her kategoriden sadece bir oy kullanabilecekler.
 
Vereceğiniz oylar ve destekleriniz için de teşekkürlerimi bir kez daha sunuyorum…
 

3 - 4. Bumerang Yarışmasında Desteklerinizi Bekliyoruz...
Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
SAN (Storage Area Network) Nedir? Bulut Bilişim ( Cloud Computing ) Nedir?
Benzer Yazılar
3 Yorum
  1. Yazar
    Begüm

    4. Bumerang Ödül Töreni için En Çalışkan Blog da yarışıyorum hepimize başarılar 🙂

  2. Yazar
    Muhammet

    Verdim Oyunu =)

Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes