Responsive Reklam Alanı

Merhaba arkadaşlar, PRO200 ya da PROBOOK markalı tabletlere desen kilidi unutulması durumunda recovery (format) yapmak gerekir. Bu markalı tabletlerde değişik tuş kombinasyonları ile bu işlemler (format) yapılabilir ancak bazı modellerde tuş kombinasyonları hiçbir işe yaramıyor. Bu demek değil ki bu durumda tablete müdahale yapılmaz, Böyle bir şeyle karşılaştığınızda probook’un resmi internet sayfasına girerek DESTEK bölümünden tabletinize uygun olan yazılımı ve bilgisayarınızdan tablete yazılım yüklemek için gerekli olan programı da indirmeniz gereklidir. Bir sonra ki makalemizde program yoluyla nasıl yazılım yüklendiğini anlatacağım.

Pro200 Tablet Format emresupcin - Probook Tablet Hard Reset ve Yazılım Nasıl Yüklenir?

Probook tablet hard reset işlemini yapmadan önce tabletinizin en az %50 şarjı olmasına ve işlemi yarıda bırakacak şekilde tuşlara basmayınız. Cihazınızı tamamen kullanılmaz hale getirebilirsiniz. Bu işlem sonunda içindeki bütün kişisel bilgileriniz silinecektir. Adımları harfiyen uygularsanız herhangi bir sorun ile karşılaşmazsınız.

Probook Tablet Hard Reset

Adım 1- Açma/Kapatma (Güç düğmesi) + Geri Tuşu + Ses Artırma. Bu 3 tuşa basılı tutup ekran açıldığında hepsini bırakın.

—————————————

Adım 2- Android simgesi ekrana geldiğinde Ses artırma düğmesine basın. Recovery ekranına geçecek.

—————————————

Adım 3- Ses tuşları ile Wipe Data Factory Reset yazısı üstüne gelip Açma/Kapama (Güç) tuşuna basın.

—————————————

Adım 4- Ekrana gelen yazılardan Delete all user data üstüne gelip yine Açma/Kapama (Güç) düğmesine basın işlem tamamlanmıştır.

Bu işlemlerin ardından tabletiniz fabrika ayarlarına dönmüş olacaktır. Başta da söylediğimiz gibi tüm verilerinizi kaybetmiş olacaksınız. Google Play hesabınızı dilerseniz yeniden oluşturabilir ya da mevcut hesabınz üzerinden devam edebilirsiniz.

Arama Terimleri: https://emresupcin com/2015/06/27/probook-tablet-hard-reset-ve-yazilim-nasil-yuklenir/
Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Vikipedi Nedir? Vikipedi Hangi Özelliklere Sahiptir? Bilgisayar Yardımıyla ProBook Tablete Yazılım Nasıl Yüklenir?
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes