Responsive Reklam Alanı

Merhaba sevgili okurlar,

Denetim masasına gir Program ekle/kaldır yerine gel oradan eset’i bul ve kaldır yorumunu yapmadan önce özenle hazırlamış olduğum makalemi okumanızı rica ederim 🙂 Şimdi arkadaşlar, işin şakasını bir tarafa atalım. Bilgisayarımızda kullandığımız işletim sisteminin virüslerden veya diğer etkenlerden dolayı hasar görmesi ve sistem hataları vermesi durumunda bazı programlarda bu hatalardan etkilenebilir, bunlardan birisi de ESET antivirüs programıdır.

Sistemde oluşan hatalardan dolayı bazen eset antivirüs programı çekirdek hatası verebilir ve sizde kaldırmaya çalışırsınız hata vermeden ilerler ancak son kısıma geldiğinde ise Eset kaldırma tamamlanamadı şeklinde uyarı alabilirsiniz. Böyle bir uyarı ile karşıladığında bir kısım bilgisayar kullanıcıları bilgisayarının C dizininde programla ilgili arama yaparak çıkan dosyaları silmeye çalışır ancak bu işlemler hem başarısız olur hemde hatalı olsa bile çalışan uygulamanın dosyasını silemezsiniz sürekli hatalar verir. Konuya girişi yapamadık biraz açıklamayı bol yaptık ama bütün bunları bilmek size katkı sağlayacaktır…

Adım 1: İşlemimize ESET Kaldırıcıyı indirip ve Masaüstünüze kaydederek başlayalım.

Adım 2: Programı indirdikten sonra Bilgisayarınızı Güvenli Modda yeniden başlatın.

Adım 3: Bilgisayar ‘Güvenli Mod’ olarak açıldığında Masaüstünüzdeki ESETUninstaller simgesini çift tıklatın.

Gelişmiş kullanıcı komutları: ESET Kaldırıcısı için kullanılabilen komutların tam listesini görüntülemek için ESETUninstaller.exe / help yazın.

* ESET ürünlerini önyüklenebilir medyadan çıkarıyorsanız, mevcut her bir bölmeden ayrı olarak ESET dosyalarını kaldırmak isteyip istemediğiniz sorulacaktır.

* / Mode = offline parametresi, CD ve USB sürücüler için kaldırma modunu belirtir.

* / Mode = online parametresi sabit diskleri belirtir. Çok nadiren, ESET Kaldırıcıyı önyüklenebilir medyayı otomatik olarak algılamazsa ESET ürün dosyası silme işlemini zorlamak için / mode = online parametresini kullanmanız gerekebilir.

* Mevcut ESET ürünlerini ve bileşenlerini (ERA bileşenleri dahil olmak üzere) sormadan kaldırmak için kaldırıcıyı / force parametresiyle çalıştırın.

Adım 4: Uyarıyı okuyun ve onaylamak için y yazın.

EsetUninstaller1 emresupcin - Eset Antivirüs Bilgisayardan Nasıl Kaldırılır?

Adım 5: Yüklü ESET ürünleri altında listelenen öğeleri gözden geçirin, kaldırmak istediğiniz ESET kurulumuna karşılık gelen numarayı yazın ve ardından Enter tuşuna basın.

EsetUninstaller2 emresupcin - Eset Antivirüs Bilgisayardan Nasıl Kaldırılır?

Windows’u Güvenli Modda çalıştırıyorsanız, bir hata iletisi alacaksınız: ESET Kaldırıcıyı Güvenli Modda çalıştırmak için yukarıdaki 2. adıma dönün.

EsetUninstaller3 emresupcin - Eset Antivirüs Bilgisayardan Nasıl Kaldırılır?

Adım 6: Seçiminizi onaylamak için y yazın.

EsetUninstaller4 emresupcin - Eset Antivirüs Bilgisayardan Nasıl Kaldırılır?

Adım 7: ESET Kaldırıcı aracı çalışmaya başladıktan sonra, çıkıp bilgisayarınızı Normal Mod’da yeniden başlatmak için herhangi bir tuşa basın.

* Kaldırıcı, tüm işlemlerinin bir günlüğünü ~ ESETUninstaller.log dosyasına (ESETUnistaller.exe dosyasıyla aynı klasörde bulunur) yazacaktır.

EsetUninstaller5 emresupcin - Eset Antivirüs Bilgisayardan Nasıl Kaldırılır?

Arkadaşlar bütün yapacaklarımız bunlar. Bu bilgilere de istinaden Eset’in kendi sayfasında belirmiş olduğu ESET bir güvenlik uygulaması olarak tasarlandığından, bazı durumlarda ürünün tamamen kaldırılması için birden fazla girişimde bulunulması gerekir. maddesini göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Windows 10 'God Mode' Nedir? WiFi Menzil Genişletici Nedir?
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes