Responsive Reklam Alanı

Türkiye’nin SEO konusunda ilk AR-GE çalışmasını yapmış olan SEOZEO dijital pazarlama ajansı. Organizatörlüğünü 3.kez üstlendiği SEOzone’15 de, 28 Kasım 2015 tarihinde, yine bir ilke imza atarak, Türkiye’nin ilk içerik pazarlaması konferansını düzenlemeye hazırlanıyor.

Şişli Marriott Hotel’in ev sahipliğini yapacağı konferansa, Contentzone oturumunda. Türkiye’nin önde gelen içerik geliştiricileri ve dünyaca tanınan içerik pazarlama uzmanları konuşmacı olarak katılacak.

SEO çalışmalarında en önemli konulardan biri olan içerik pazarlaması konusunda;

Distilled ajansı içerik uzmanı Hannah Smith, Hubspot kıdemli pazarlama uzmanı Anum Hussain, 2016 e-mail pazarlaması dinamiklerini sunumu yapacak olan Tamara Gielen, Content Marketing Award 2013 ödülünün sahibi Nenad Senic,

Türkiye’den icerik.com kurucusu Tuğçe Seven ve yemek.com’un ürün müdürü Batuhan Apaydın, hem sunum yapacaklar. Hem de aksiyona dayalı workshoplarda katılımcılarla bir araya gelecekler.

seozone 2015 emresupcin - Türkiye’nin İlk İçerik Pazarlaması Konferansı  SEOzone’15’te…

Bloggerlar da konferansta unutulmamış. Ödüllü blogger ve sosyal medya teknolojileri kapsamında paylaşım yapan RazorSocial kurucusu Ian Cleary, blogların geliştirilmesi konusunda Contentzone’da sunum yapacak isimler arasında.

Katılımcılar için biletleri ve etkinlik ayrıntılarını seozeo.com.tr/seozone-2015/ adresinde bulabilirsiniz. Etkinlikte simültane çeviri yapılacak ve aralarda katılımcılara zengin ikramlar da sunulacak.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
En İyi iPhone ve iPad İpuçları -2 Üniversiteler İçin Dönem ve Genel Not Ortalaması Hesaplama…
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes