Responsive Reklam Alanı

Merhaba arkadaşlar, Bir Apple makalemizde sizlerleyim 🙂 iphone’da mp3 zil sesi? Bu yazımda iPhone telefonlara mp3 müziklerin nasıl zil sesi yapıldığını anlatmak istiyorum. Bende bu konuyu epeyce araştırdım, ölçtüm ve biçtim sizlere sunmaya hazır hale getirdim. iTunes 12 sürümü ile beraber Apple, zil sesleri için mağaza yönlendirmesini ön planda tutuyor ve iTunes üzerinden müziklerimizi zil sesi yapma olanağını iyice kısıtlıyor. Hal böyle olunca yeni yeni yollarda çıkmadı değil…

Birinci adımda ilk olarak www.melofania.com sitesinden müzik dosyalarımızdan 40 saniyelik alan seçiyoruz ve daha sonra iPhone için .m4r dosya formatına çeviriyoruz. (Çeviri yaparken, 40 saniyelik dilimin neresi olacağını, hatta süresini de (en fazla 40 sn. olmalı) ayarlayabilirsiniz.)

Daha sonra upload yani yüklemeyi seçip seçtiğimiz şarkıyı yüklüyoruz, sonra 40 saniyelik alanı seçiyoruz ve en son .m4r biçimli dosyayı indiriyoruz. İşte zil sesi yapacağımız dosya bu.

iphone’da mp3 zil sesi yapmak için ikinci adımda ise iTunes kullanmadan, bu dosyayı iPhone’a atacağız.

www.copytrans.net/download/ CopyTrans adlı iTunes alternatifi programı indiriyoruz. Apple’ın sürücülerinin yüklü olduğuna emin olun. Daha sonra bu uygulamayı da yükleyip çalıştırın. Telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve bu bilgisayara güven demeyi unutmayın.

CopyTrans üzerinden uygulamayı çalıştırıyoruz. Daha sonra CopyTrans Manager bölümünü kuruyoruz ve sonrasında start tuşuna basıp uygulamayı başlatıyoruz.

CopyTrans emresupcin - iPhone'da .mp3 Zil Sesi Nasıl Yapılır?

Uygulama açılınca, telefonunuzu buluyor. Sol üstte melodiler kısmı var. Ona tıklayarak açıyorsunuz. Tek yapmanız gereken alt kısımdaki alana, yaptığımız 40 saniyelik melodiyi sürüklemek. Son olarak yenile / güncelle diyoruz ve dosya aktarımını yaparak iPhone’a aktarıyoruz.

Son olarak iPhone’un ayarlardan, sesler kısmına girip, oradan da zil seslerinden yüklediğimiz müziği seçiyoruz ve .mp3 olan dosyamız artık telefonumuzun zil sesi oluyor 🙂 En basit ve en sade bu şekilde yapılıyor.

Arama Terimleri: https://emresupcin com/2016/10/12/iphoneda-mp3-zil-sesi-nasil-yapilir/
Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
ADSL modemler nelerdir? Ağ Kartı Nedir?
1 Yorum
  1. Yazar

    Telefon zil sesini indirmeme yardımcı olacak özel bir rehber var mı?

Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes