Responsive Reklam Alanı

Merhaba sevgili okurlar,

Sabah saatlerinden itibaren internette belli başlı erişim sorunları meydana geldi ve bununla birlikte facebook, twitter, youtube ve hatta instagrama erişim tamamen kısıtlandı.
Sabah saatlerinde meydana gelen Diyarbakır patlaması sonucu böyle bir karar olduğu sanılsa da kullanıcıların büyük bir çoğunluğu geceden itibaren internet ile ilgili sıkıntıları yaşadıklarını belirtiyor.

Gece saatlerinde başlayan engel, şu an itibariyle halen daha devam ediyor ve engelin ne zaman kalkacağı, ne amaçla yapıldığı gibi soruların cevapları ise net olarak bilinmiyor. 4 Kasım 2016 itibariyle kullanıcıların çoğunluğu sabah uyandıklarında sosyal medya hesaplarına erişmekte sıkıntı çekecek. Sadece VPN’ler ile girilebilen sitelerin terörle mücadele kapsamında kısıtlandığı söyleniyor. Bazı medya haberlerine göre HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Twitter hesabından “Diyarbakır’da evinin kapısında polisler olduğu ve zorla gözaltına alınma kararının bulunduğu” konu ile ilgili atılan tweetten sonra sosyal medya hesaplarına erişim engeli getirildiği bahsediliyor.

Ayrıca konuyla ilgili olarak daha pek çok söylenti dillerde dolanıyor. Yetkililerden konuyla ilgili bizlerde haber bekliyoruz. Arkadaşlar lütfen konuya siyasi olarak yorum yapmayalım, bizi ilgilendiren kısımları da sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
En Popüler Windows: XP ! VPN Kullanmak Güvenliği Tehdit Ediyor mu?
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes