Responsive Reklam Alanı

Merhaba arkadaşlar,

Gün geçmiyor ki tamindir bey bizi şaşırtmasın ve gün geçmiyor ki bomba hediyelerle karşımıza gelmesin:) Birkaç saat önce youtube’dan bir bildirim ile chrome’u açmış bulundum ve tamindir’in bomba yeni yıl hediyelerinin anlatıldığı videosu ile karşılaştım. tamindir bey yeni yıl kampanyası Yine çok güzel bir yeni yıl kampanyası hazırlanmış ve bizlere sunulmuş. Bu yazıyı burada paylaşarak daha çok ortak çıkaracağız ama neyse şanslı olan kazansın 😉 İşin şakası bir yana da kampanya gerçekten çok iddialı olmuş ve kesinlikle katılmalısınız.

Uzun yıllardır yakından takip ettiğim uygulama platformu ve geniş yelpazeye sahip olan tamindir‘in bu tür kampanyalarını hep alkışla karşılıyorum ve siz takipçilerim ile bu tür kampanyaları paylaşmaya özen gösteriyorum.

Tamindir Yeni Yıl Kampanyası

Kampanya sponsorları arasında yer alan Kaspersky, General Mobile, Vargonen, Gearbest, Wondershare, HyperX Türkiye, Kingston Türkiye ve Kinguin’e bu kampanyaya destek oldukları için bizlerde teşekkür ederiz.

Lafı fazla uzatmadan kampanya hakkında kısaca bilgi verelim; Yazılım lisansları, bilgisayar donanımları, akıllı telefonlar, bilgisayarlar ve daha fazlasını içeren yeni yıl kampanyası, 10 Ocak 2018 saat 23.59’a kadar devam edecek. Peki, Tamindir.com yeni yıl kampanyası kapsamında hangi ürünler bizleri bekliyor?

Tamindir Yeni Yıl Kampanyası Ödülleri:

* ​Kaspersky sponsorluğunda 1 kişiye iPhone X ve 10 kişiye Kaspersky Total Security lisansı (3 aylık)
* Gearbest sponsorluğunda 5 kişiye Xiaomi Mi Bluetooth Hoparlör ve 5 kişiye Xioami Mi Band 2
* Kinguin sponsorluğunda 1 adet PUBG, 1 adet Assassin’s Creed: Origins ve 1 adet Star Wars Battlefront II
* General Mobile sponsorluğunda 1 kişiye General Mobile GM 6
* Vargonen sponsorluğunda daha iyi web siteleri tasarlayabilmeniz için 1 kişiye dizüstü bilgisayar
* Wondershare sponsorluğunda 10 kişiye PDFelement 6 (ömür boyu lisanslı)
* HyperX Türkiye sponsorluğunda 1 kişiye HyperX Cloud 2
* Kingston Türkiye sponsorluğunda 1 kişiye A400 240GB SSD disk

Tamindir.com Yeni Yıl Kampanyasına Katılmak?

Aşağıdaki videoyu kampanyaya katılacağınız sosyal medya hesabınız üzerinden herkese açık olarak paylaşmak ve yine aşağıda yer alan katılım formunu doldurmak. Tamamladığınız her kampanya katılım yöntemi için ekstra bir hak kazanarak şansınızı artırabilirsiniz.

Bu arada şunu da ufaktan belirtmek isterim ki; tamindir bey yeni yıl kampanyası Bu yazımdaki amacımda herhangi bir ticari ya da yarışma ile ilgili ekstra bir katılım hakkına sahip olmak için değil tamamen yarışmanın duyulmasını yaygınlaştırmak için kendi isteğimle paylaşmış bulunmaktayım 🙂

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Siber Zorba Olma! #FarkınaVar Akçay Bungalov Otel
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes