Responsive Reklam Alanı

Kaz dağlarında konaklama deyince akla İda Villa Otel gelir. Çünkü otelimiz, Kaz Dağlarının muhteşem manzarası ile ünlü olmakla birlikte, sınırsız hizmeti ve müşteri memnuniyeti oranının yüksek olması ile göz doldurmaktadır. Akçay’ın en iyi bungalov oteli olan İda Villa ile muhteşem bir tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

Hayatın koşuşturmacası arasında kaldığımız zamanlarda dinlemek için kaçamak yapmak isteriz. İda Villa otel yılın her zamanında dinlenmek ve tatil yapmak için sizlere oldukça güzel alternatifler sunmaktadır. Otelimizde deniz havasını içinize çekerken aynı zamanda yeşilin her tonu ile ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

kazdaglari idavilla otel mandalina bahcesi emresupcin - Akçay Bungalov Otel

Çocuklarınızı da düşündük…

Otelimizde çocuklarınız için özel olarak hazırlanmış oyun alanları da bulunur. Onlar keyifle eğlenirken, sizler de gönül rahatlığı ile dinlenebilir ve ailenizde birlikte mükemmel bir tatil yaşayabilirsiniz. 0-6 yaş arasındaki çocuklarınız için otelimiz ücretsizdir. 7-12 yaş aralığında olan çocuklarınız ise %50 indirimli olarak otelimizde konaklayabilir.

Şehrin boğucu havasından ve gürültüsünden uzakta olan otelimizde, bahçe içinde olan restoranımızda keyifli akşam yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz. Tamamen organik ve yöresel lezzetler ile donatılmış olan sabah kahvaltılarımızı mutlaka denemelisiniz. Akçay manzaralı olan otelimizin konforlu ve gösterişli bungalov evlerinde konaklama ayrıcalığı sizleri bekliyor.

idavilla restaurant1 emresupcin - Akçay Bungalov Otel

Kaz dağı, mitolojik eserler ile doludur ve Türkiye’nin en temiz havasına sahiptir. Otelimizde konaklayarak çeşitli doğa yürüyüşleri yapabilir ve pek ok kültürün ve medeniyetin bizlere kalmış olan miraslarına yakından bakma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Neler Yapılır?

Plaja 100 metre mesafe de olan otelimizde, özel plajımız da bulunur. Tatillinizi yaparken aynı zamanda denizin keyfini de çıkarabilirsiniz.

Kaz dağları bölgesinde yer alan Antandros antik kenti, altınoluk, Pınarbaşı piknik alanı, Çağlayan, Şahin deresi kanyonu, Hasan boğuldu, Sutüven şelalesi, Tahtakuşlar Etnografya Müzesi gibi yerleri gezebilirsiniz.

idavilla kazdaglari otel emresupcin - Akçay Bungalov Otel

Otelimizin konumu…

Otelimiz, Edremit’in Güre bölgesinde yer alır. Konum olarak merkezidir ve ulaşımı oldukça kolaydır. Edremit havaalanına 15 km mesafede yer alan otelimiz, Edremit otogarına ise 11 km mesafede yer alır. Akçay merkezine ise 2 km mesafededir.

==>> Akçay Bungalov Otel <<==

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Tamindir Bey’den Yeni Yıla Bomba Hediyeler! Bitcoin Peşinde Telefonunuzu Çatlatıyorlar!
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes