Responsive Reklam Alanı

Ağdalar reçinenin farklı şekillerde işlenmesi ile ortaya çıkmış ürünlerdir. Kalıp ağda kol, koltuk altı, bıyık, yüz ve bikini bölgeleri olmak üzere kullanılan bir üründür. Ağda macun kıvamında ısıtılmaktadır. Uygulama yapılacak bölgeye spatula ile sürülür ve el yardımıyla çekilir. Bu sayede istenmeyen tüylerinizden veya kıllarınızdan bu yöntem ile kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

fonex vanelly kalip sir agda emresupcin - Kalıp Ağda

Ağdalar bildiğiniz gibi istenmeyen tüylerin giderilmesi amacıyla kullanılır ve bu sayede geçici de olsa cilt pürüzsüz bir görünüme sahip olur. Kaliteli bir ağda ile istenmeyen tüylerinizden rahatlıkla kurtulabilirsiniz.

Kalıp Ağda Kullanımı

Bildiğiniz gibi ağda yapmak zahmetli bir iştir. Ancak bu zahmeti çekmenin sonucunda ise pürüzsüz bir cilt görünümüne sahip olunur. Kalıp ağda kullanımı ise şu şekildedir; metal bir cezveye ihtiyaç kadar ağda dökülür, ağda ısıtılır ve tahta bir spatula yardımı ile sürülür.

Sonrasında ise cilt gerdirilerek ağda eli yardımı ile çekilir. Ardından ise açığa çıkan ağda kalıntıları temizlenir ve uygulanacak bölgeler de işleme devam edilir. En kaliteli cilt bakımı ürünlerini https://www.nebioglukuafor.com/kalip-ve-diger-agdalar–9426 sayfasından rahatlıkla bulabilirsiniz.

Arama Terimleri: https://emresupcin com/2020/12/29/kalip-agda/
Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
TOGG ile 1 yılda neler yapıldı? Çizgili Tunik
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes