Responsive Reklam Alanı

Bebek sahibi olan kadınların en büyük endişesi, dünyaya getirdiği bu minik canlıyı yeterince besleyememesidir. Bir bebeğin sağlıklı olabilmesi, annenin onu emzirme süresi ile alakalıdır. Yapılan araştırmalar anne sütü ile beslenen bebeklerin; hem beyin hem de fiziksel gelişimlerinin, diğer bebeklere oranla çok daha iyi olduğu yönündedir. Ancak kimi zaman annelerin bebeklerini beslemeleri için desteğe ihtiyaçları olabilir. Lansinoh annelere bebeklerini istenilen süre kadar emzirebilmeleri için sunduğu kaliteli destek ürünleri ile beğeni toplayan bir markadır.

lansinoh bebek urunleri emresupcin - Lansinoh ile Mutlu Bebekler

Lansinoh Ürünleri Nelerdir?

Anne ve bebekler arasındaki ilk güçlü bağ, emzirme esnasında atılır. Bir başka deyişle anne ve bebeğin birbirlerine güven duymaya ve birbirlerini tanımaya başladığı anlardır. Bu anların hem anne hem de bebek açısından keyifli geçmesi gerekir. Ancak, farklı nedenlerden dolayı göğüs uçlarında çatlaklar yaşayan anne için bu hiç de kolay değildir. Acısız ve ağrısız bir emzirme deneyimi ise ancak Lansinoh ile mümkündür.

Markanın bakım ürünleri arasında göğüs ucu kremi, temizleme mendili, göğüs ucu bakımı ve pedi bulunuyor. Süt sağabilmek için göğüs pompası ile anne sütü toplayıcısı ve çalışan anneler için süt saklama şişeleri markanın diğer ürünleri arasında yer alıyor. Bebeğinizi sağlıklı ve güvenli beslemek için Lansinoh’un en kaliteli ürünlerine ise https://www.recete.com/lansinoh/ sayfasını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Erkek Bebek Takım Modelleri İngilizce Tercüme Faydaları
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes