Responsive Reklam Alanı

Adisyon programı, restoranların sistemli bir şekilde çalışmasını ve müşterilere kaliteli hizmet verilmesini sağlayan yazılım sistemidir. Tek bir sistem üzerinden tüm işleyişin kontrol altında tutulması sağlanarak işletmelerin iş yükünü azaltmaktadır. Adisyon programı ile hızlı sipariş, adisyon alımı, gelişmiş raporlama, anlık stok takibi ve tedarik süreci otomatik olarak yürütülür. Zamandan tasarruf sağlayan ve çalışma verimini arttıran adisyon programı, yeme içme sektöründeki işletmeler tarafından yaygın olarak tercih edilmektedir. Adisyon programı, restoran programı, restoran yazılımı, restoran otomasyonu gibi isimlerle de anılmaktadır.

adisyon programi emresupcin - Adisyon Programı

Adisyon Programı Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

  • Telefon, tablet, bilgisayar gibi internete bağlanan cihazlarda sorunsuz olarak kullanılır.
  • Sipariş süreci hızlı, hatasız ve temassız olarak tamamlanır.
  • Fatura, fiş kesimi gibi karmaşık işlemlerin tek bir sistem üzerinden otomatik gerçekleşmesini sağlar.
  • Masa değiştirme ve masa birleştirme işlemleri kolaylıkla halledilir.
  • Stok takibi ve maliyet yönetimi verimli bir biçimde gerçekleştirilir.
  • Zincir işletmelerin yönetimi tek merkezden kolayca yapılabilir.
  • Adisyon programı ve el terminalleriyle uyumlu olarak çalışır.
  • Satışların barkod okuyucu ile yapılmasına imkan sunar.
  • Siparişler mutfak ekranında görüntülenir böylelikle sipariş iletimi aşamasındaki karışıklıkların önüne geçilerek sorunsuz ve hızlı bir iletişim sağlanır.
  • İşletmeler internet üzerinden sipariş alabilirler.
  • Gelişmiş raporlama özellikleri ile işletme verimliliği arttırılır.

İhtiyacınız Olan Adisyon Programı SimpraPOS

SimpraPOS, içerisindeki gelişmiş ürünler ve gerçek zamanlı erişim sağlanabilen bulut altyapısı ile restoran süreçlerini iyileştiren cafe & restoran yazılımıdır. Kullanımı kolay arayüzü, işletmenin her ihtiyacına yönelik modülleri, uzman destek ekibi tarafından kesintisiz desteği ile kusursuz bir restoran yönetimi sunmaktadır. Cafe, restoran, bar, otel, kahve dükkanı gibi birçok işletme adisyon programı olarak SimpraPOS’u tercih etmektedir.

SimpraPOS ile işletmeler anlık olarak fiyat güncellemeleri yapabilmekte, müşterilerini segmentlere ayırarak onlara özel menü ve kampanyalar hazırlayabilmektedir. Simpra Ailesi içerisinde sadık müşteriler edinmeye olanak sağlayan Sadakat Yönetimi Modülü, siparişlerin anlık olarak mutfak ekranında görüntülenmesini sağlayan Mutfak Gösterge Sistemi, verimli stok ve maliyet yönetimi için Stok Yönetim Modülü, her an işletme raporlarına ulaşımı sağlayan Mobil Raporlama, kolay Rezervasyon Yönetimi ve online sipariş alımı için Paket Servis modülleri bulunmaktadır.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Yüzüklerin Efendisi Pırlanta Beştaş Yazılım Çevirisi nedir?
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes