Responsive Reklam Alanı

Merhaba arkadaşlar, 10 yılı aşkın süredir blog mecrasında sizlere elimden geldiği kadar içerik üretmeye gayret ediyorum. Son birkaç yıldır elde olmayan sebeplerden ötürü teknoloji ve eğitim içerikli yazılara ara vermiş olsam da artık kaldığım yerden devam edeceğim. Ara verdiğim bu süre zarfında youtube platformuna da içerik üretmeye karar verdim. Sloganımız olan ‘Bilgi güçtür, paylaştıkça çoğalır’ felsefesi ile siz sevgili arkadaşlarımda YouTube Eğitim kanalıma davetlisiniz.

Bu blogda başardığım her şey siz sevgili okuyucuların destekleri sayesindedir. Yazılı ve görsel anlatımı videolu olarak paylaşmak ve sizlere elimden geldiğince daha fazla içerik üretmek istiyorum. YouTube Eğitim kanalıma ağırlıklı olarak Bilişim ve Teknoloji ders konuları ile uygulamaları kullanarak çalışmalar hakkında eğitimler vereceğim. Ekleyeceğim videolara arasında burada paylaşmış olduğum ipuçları ve püf noktalarda olacak.

youtube egitim kanali emresupcin - YouTube Eğitim kanalıma davetlisiniz!

Youtube Eğitim kanalıma buradan abone olabilirsiniz. Kanalımda paylaşmış olduğum içeriklerden bazılarını örnek olarak buraya ekliyorum. Sizlerde videoları izleyip geri bildirimde bulunursanız çok sevinirim.

YouTube Eğitim kanalıma yüklemiş olduğum içeriklerin özetini sizler için derledim!

Adobe Photoshop Eğitimleri

Adobe’nin gözde programlarından biri olan grafik alanında çalışmalar yapan arkadaşlarımızın kullanmış olduğu; Photoshop programında temel eğitim konuları ve aşama aşama uygulama çalışmaları paylaşıyorum.

Adobe After Effects Eğitimleri

Adobe’nin bir diğer programlarından biri olan intro ve animasyon çalışmaları yapan, hareketli grafikler ve görsel efektler oluşturmaya olanak sağlayan yazılım programında temel eğitim konuları ve aşama aşama uygulama çalışmaları paylaşıyorum.

Adobe Premiere Pro Eğitimleri

Adobe’nin video düzenleme, kurgulama ve montaj yapma gibi özellikleri barındıran programı olan; Premiere Pro’da ne nasıl yapılır gibi konuları ele alan uygulamalar ve dersleri paylaşıyorum.

Siber Güvenlik Eğitimleri

Bu konu başlığında ise internet dünyasında dikkat edeceğimiz güvenlik unsurlarının neler olduğu; nelere dikkat etmemizin gerektiği gibi konuları ve daha fazla içeriği bu başlık altında paylaşıyorum.

Belirtmiş olduğum başlıklar ve örnek videolardan derlemeleri sizler için bu yazıda paylaştım. Sizlerde bana destek olmak için YouTube Eğitim kanalıma abone olup videolara dönüş yapmanızı rica ediyorum. Buradan YouTube eğitim kanalıma abone olabilirsiniz arkadaşlar. Başka paylaşımlarda görüşmek dileği ile kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Bitget, FTX çöküşünden sıkıntı çeken kullanıcılara yardımcı olmak için 5 Milyon USD Builders Fund hazırlıyor Bitget, FTX’in çöküşünden sonra kullanıcılara güvence vermek için Koruma Fonunu 300 milyon dolara yükseltti
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes