Responsive Reklam Alanı

Merhaba sevgili arkadaşlar, bu yazımızda homewhiz teknolojisi nedir? bahsetmek istiyorum. Bu teknoloji çıkalı bayağı oldu ama blogumuzda da yer almasının sizler açısından faydalı olabileceği kanısındayım. Yanlış hatırlamıyorsam bu teknoloji ilk defa Arçelik ev aletleri ile karşımıza geldi. Hatta ArifV216 filminde Cem Yılmaz fırına kurabiye koyuyordu ve belli bir süre sonra telefonuna Arçelik’ten mesaj geliyordu; Kurabiyelerin piştiği ve servise hazır olduğu bilgisi veriliyordu. İşte bu özellik homewhiz akıllı ev teknolojisi sayesinde gerçekleşiyordu. Konumuzu detaylı olarak işleyelim;

Evinizde veya dışarıda olun fark etmez HomeWhiz sayesinde gözünüz arkada kalmaz. HomeWhiz uygulamasını kullanarak akıllı mobil cihazlarınız veya smart televizyonunuz üzerinden evinizde yer alan akıllı beyaz eşyaları kontrol ederek yönetebilirsiniz.

HomeWhiz Teknolojisi nedir?

Homewhiz teknolojisi yeni nesil Arçelik ev aygıtlarınızı gereksinim duyduğunuz her an, nerede olursanız olun idare etme olanağı sağlamakta. Böylelikle çalışıyorken, yolda yürürken veya evde iken akıllı aygıtlarınızı çalıştırarak, anlık mesaj bildirim alabilir ya da hayatınızı kolaylaştırabilen HomeWhiz hizmetlerini kullanabilirsiniz.

homewhiz teknolojisi nedir emresupcin - HomeWhiz Teknolojisi nedir?

HomeWhiz uygulaması sayesinde internet bağlantısının olduğu her yerden, evinizde kullandığınız akıllı beyaz eşyalarınızı kontrol edebilir, çalıştırabilir veya ayarlarını değiştirebilirsiniz. Bununla ilgili farklı örnekler verebiliriz; Eve gelmeden çamaşır makinenizi çalıştırıp zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Kurabiye veya kek yapacaksınız diyelim; dışarıda iken fırınınızı ön ısıtma yaparak pişirmeye hazır hale getirebilirsiniz. Tatil veya başka bir seyahate çıktığınızda buzdolabınızı tatil moduna geçirebilir ve enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Bulaşıkları makineye koydunuz ve çalıştırmadan hemen çıkmanız gerekti. HomeWhiz uygulaması sayesinde evinize dönmeden makinenizi çalıştırabilir, eve geldiğinizde bulaşıkları yıkanmış bir şekilde kullanabilirsiniz.

HomeWhiz Teknolojisinin Kullanım Kolaylığı

Akıllı ev eşyanızı standart, eko ya da hızlı gibi hangi programı kullanarak çalıştırmanız gerektiğini bilemiyorsanız, HomeWhiz size bu konuda size yardımcı olur! Sihirbaz özelliği, kolayca anlaşılabilen ara yüzü sayesinde akıllı ev ürünleriniz için doğru ayarları seçmeniz konusunda size yardımcı olur. Mesela sihirbaz özelliği; çamaşır yıkamadan önce sizin için uygun olan 3 programı seçer. Bu özellik sayesinde istediğiniz saatte yıkamaya başlaması için makinenizi ayarlayabilir, elektriğin ucuz olduğu saatlerde çamaşırlarınızı yıkayarak elektrik tasarrufu sağlayabilirsiniz.

homewhiz uygulamasi emresupcin - HomeWhiz Teknolojisi nedir?

Hayatınızı dilediğiniz gibi rahatlıkla yönetebilirsiniz…

HomeWhiz teknolojisine sahip beyaz eşyalarınızı birbirine karşılıklı olarak kolayca bağlayıp, tek bir dokunuş ile kontrol edebilirsiniz. Gereken ekipmanları ve kolaylaştırılmış pişirme adımlarını kapsayan tarif fonksiyonu yardımıyla onlarca yemeği kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Tarif fonksiyonu, pişirmek istediğiniz herhangi bir yemek için gerekli kalibreleri otomatik olarak yapar. Yapmanız gereken tek şey, seçtiğiniz tarifi fırınınıza göndermek. Tam olarak istediğiniz sonuca ulaşmak bu kadar kolay!

Hepimizin kendine özgü alışkanlıkları var, lakin kullanmış olduğumuz eşyaların fonksiyonları da genellikle ortak ihtiyaçlar için tasarlanmaktadır. Bu noktada devreye HomeWhiz girerek kişiye özel bir deneyim sunuyor. HomeWhiz uygulaması, akıllı ev yaşamının istek ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş olması gerektiğini bilmektedir.

HomeWhiz ile cihazlarınızda sık kullandığınız 5 farklı ayarı ve programı kaydedebilirsiniz…

Sık kullandığınız programlara “Annemin hassas porselen takımları”, “Eşimin iş gömlekleri” ya da “Okul formam” gibi kolay hatırlanabilir isimleri istediğiniz şekilde verebilirsiniz.

Akıllı ev ürünleri, kullanım kılavuzuna gereksinim duyacağınız gibi karışık olmamalı. Bu sebep ile HomeWhiz uygulaması, neyi nasıl yapacağınızdan emin olmadığınız hususlarda başka bir çareye danışmadan, aygıtlarınızı en iyi şekilde kullanabilmeniz için sizi destekler.

Yardım özellikleri sayesinde akıllı ev aygıtlarınızın yeni özelliklerini bile verimli bir şekilde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Yardım özellikleri basit görseller, sıkça sorulan sorular, uygulamalı ipuçları, problem giderme kılavuzları ve kullanma yönergelerinden oluşur. Bütün bunlar buzdolabınızı, çamaşır makinenizi, fırınınızı, kurutma makinenizi ve bulaşık makinelerinizi  verimli şekilde kullanmanızı sağlar.

Evinizi daha akıllı hale getiren sayısız nitelikli özeliklerin yanında HomeWhiz teknolojisi, en son endüstri standardı güvenlik özellikleriyle kişisel verilerinizi koruyarak güvenliği önemsemektedir.

Arama Terimleri: https://emresupcin com/2020/12/09/homewhiz-teknolojisi-nedir/
Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Google AdSense (Ads) Nedir? Engel tanımayan antrenmanlar için: MUGENHOUS
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes