Responsive Reklam Alanı

Merhaba sevgili arkadaşlar, bu yazımda sizlere sosyal medya aracılığı ile tanıyıp takip ettiğim İstanbul’da yer alan spor salonu mugenhous’dan bahsetmek istiyorum. Ben mugenhous’u mart 2020 tarihinde spor salonlarının pandemi nedeniyle kapandığı zaman internette keşfederek takibe başlamıştım. Pandemi döneminde spor ile ilgilenen birçok kişi sosyal medya hesaplarından ev antrenmanları yaparak takipçileri ile paylaşıyordu. Bu hesaplardan ise en dikkat ettiğim mugenhous’du. Engel tanımayan antrenmanlar için: MUGENHOUS başlığını açarak kendi kişisel deneyimimi de makalemin sonunda sizlere aktaracağım.

MugenHous emresupcin 1024x683 - Engel tanımayan antrenmanlar için: MUGENHOUS

Engel tanımayan antrenmanlar için: MUGENHOUS

Bildiğiniz üzere zorlu bir süreçten geçiyoruz ve bu süreç bazı kurallar neticesinde imkânlarımızı kontrol amaçlı kısıtlanmış vaziyette. Evde kaldığımız bu dönemde hareket kabiliyetini artırmak ve formda kalabilmek için hareket kabiliyetimizi artırabileceğimiz egzersizler yapmaya başladık. Spor salonlarının kapalı olduğu dönemlerde çoğumuz kendi imkânlarımız çerçevesinde internetten takip ettiğimiz hesaplardan destek alarak bir şeyler yapıyorduk.

Bu hesaplardan biri olan Mugenhous ise bu dönemde kendi üyeleri ve takipçilerine motive olacak paylaşımlar yaparak her gün evde yapılabilecek egzersizleri paylaştı. Spor salonu olmalarına rağmen bunu bir karşılık olarak değil de evde olsak bile antrenman yaparak gelişim sağlayabileceğimizi gösterdi. Her kesimden takipçilerin yapabileceği egzersizleri ekipmana ihtiyaç duymadan vücut ağırlığı veya elimizdeki olanaklar ile farklı türde antrenmanları bizlere sundu.

İnternette paylaştıkları egzersizleri bir yana mugenhous bana göre gerçektende gidilebilecek en güzel spor salonları arasında. Bunun kanısına gitmeden nasıl vardın?

Sorusuna ise cevabım; Spor salonlarının kısıtlaması bittikten sonra alınması gereken tedbirleri üyeleri için titizlikle aldıklarını an be an aktarıp temizlik, hijyen ve sosyal mesafe kuralları neticesinde antrenman yapılabilecek bir ortam sunduklarını gösterdi. İşlerini doğru ve titizlikle yapan mugenhous dışarıdan bakıldığında sadece profesyonel sporculara göre hizmet veriyor olarak görünse de kendilerinin bu soruya cevabı takdire şayan; “Buraya gelen insanların çoğunluğu sıfır seviyesinden antrenmanlara başlayarak o hale geliyor”

Engel tanımayan antrenmanlar için: MUGENHOUS dememizin sebebi; hiçbir kısıtlama veya engel spor yapmanın önüne geçemez, yeter ki harekete geçin. Biliyorsunuz ki; Hayat harekete geçenleri ödüllendirir.

Eveet gelelim benim kişisel deneyimime; Yazıya girerken dediğim gibi mugen’i mart 2020’de keşfederek takip etmeye başladım. Evde spor yapılmaz, etkili olmaz diye düşünürken paylaştıkları bir yarışma challange’ı ile daha takip etmeye başladım. Challange’ı yapabilmek için uğraşırken diğer paylaştıkları hikâyeler ilgimi çekti ve kendimi her gün evde antrenman yapıyor olarak gördüm. Baktım oluyor dedim antrenmanlara bu şekilde devam. Yarışma da başarılı olamadım ama fiziksel olarak değişim beni daha çok memnun etti.

Arkadaşlar tamamıyla kendi düşüncelerimi aktardım, İstanbul’da yaşıyorsanız gönül rahatlığı ile gidebileceğiniz spor salonu. Yanlış hatırlamıyorsam online olarak ders hizmetleri de veriyorlar. Bu veya bunlar ile alakalı aklınıza takılan her türlü soruya da titizlikle cevap veriliyor. Web sayfasına buradan, instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Verdiğiniz bütün hizmetler ve sunduğunuz imkanlar için teşekkürler MUGENHOUS

Arama Terimleri: https://emresupcin com/2020/12/10/engel-tanimayan-antrenmanlar-icin-mugenhous/
Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
HomeWhiz Teknolojisi nedir? Pardus yeni sürümü ile gelen yenilikler?
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes