Responsive Reklam Alanı

Merhaba arkadaşlar, bu yazımda sizlere turkcell müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeye istinaden aldığım memnuniyeti aktarmak istiyorum. Yazıya başlarken önce turkcell müşteri hizmetlerine (532) özür diliyorum. Özrümün nedenini de açıklayım siz de bu hataya düşmeyin. Son birkaç haftadır turkcell’e ait olan 532 numarası üst üste arayınca bende Turkcell’e ait upcall uygulaması ile spam olarak kaydetmiştim (biraz etik kurallarını çiğnedik). Spam’a eklense de uygulamanın güzel tarafı arayanı gösteriyor olması. Bugün tam 35 kere arayınca dedim bu işte bir anormallik var spam’dan çıkarıp tekrar arama geldiğinde telefonu açtım.

turkcell musteri hizmetleri emresupcin - Turkcell Müşteri Hizmetleri ilgisi...

Müşteri hizmetlerinden bir yetkili hazır kart paketi kullandığımı ve bu paketlerde oluşan zamlardan etkilenmemem için faturalı hatta geçmemin daha uygun olacağını belitti. Uzun yıllardır turkcell’li olduğumdan ve kampanyanın da bu döneme özel olduğunu belirterek anlaşılır bir şekilde ifade etti. Bana mantıklı geldi gelmesine ama işte müşteri tarafı olduğumuzdan farklı farklı soruları müşteri hizmetlerine yönelttim her soru sormamda da biraz mahcubiyet ile rica ederek söz istedim.

Turkcell Müşteri Hizmetleri Memnuniyeti!

Burada müşteri hizmetlerinden aldığım şu yanıt beni gerçekten çok memnun etti; Efendim rica ne demek estağfurullah istediğiniz her şeyi, kafanıza takılan ne varsa sorabilirsiniz cevabını aldım. Hatta bir ara içimden “şimdi böyle güzel konuşuyorsunuz iki ay sonra bir şey olduğunda kesin itiraz edersiniz “ diye geçirmişken müşteri hizmetlerinin; Efendim sormak istediklerinizi sorabilirsiniz; benim size aktardığım kampanya haricinde bir şey ile karşılaşmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Zaten konuşmalarımız kayıt altında tutuluyor demesi de içimdeki sese cevap oldu 🙂

Uzun lafın kısası arkadaşlar; turkcell kullanıyorsanız ve müşteri hizmetleri sizi peş peşe arıyor ise telefona cevap vermenizi tavsiye ederim. Esasında her şey konuşarak ve çizgiyi aşmadan güzel. Sonuçta kimse bizi zorlamıyor, 10-15 dakika arası konuştuğum müşteri hizmetleri yetkilisinin verdiği bilgilerin şeffaflığına güvenerek konu dışı Superonline hakkında bile soru sordum ve; bu konuda bilgisinin olmadığını, eksik bilgi vermemek için internet hizmetlerindeki yetkililer ile konuşmamın daha doğru olacağı cevabını aldım.

Turkcell biraz ücretli olsa da kalitesi konusunda kendini kanıtlayan bir operatör. Kaliteyi de maalesef ucuza alamıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz dönemde ekonomik olarak zorluklar çekiyoruz lakin Turkcell’in bu durumu fırsat olarak gördüğünü düşünmüyorum.

Bu arada yazımda herhangi bir reklam, sponsorluk yoktur. Tüm samimiyetimle içimden gelenleri ve aldığım güzel hizmeti sizlere aktarmak istedim. Sağlıcakla kalın…

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Bilgi Güvenliği gereksinimleri? Ağ Güvenliği Protokolleri
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes