Responsive Reklam Alanı

Merhaba arkadaşlar, Her yeni güncellemeyle birlikte Windows Phone 8.1 gözle görülür bir şekilde gelişiyor. Windows Phone 8.1, bildiğiniz gibi Windows Phone 8’den sonra Microsoft’un Windows Phone mobil işletim sisteminin üçüncü neslidir. Eğer sistem güncellemeleri için uzun süre beklemek istemiyorsanız, göstereceğimiz adımları izleyerek en son ön  sürümleri akıllı telefonunuza kurabilirsiniz…

Ücretsiz bir geliştirici hesabı oluşturun

Microsoft geliştiricilere Windows Phone ‘un yeni versiyonlarının resmi ön-sürümlerini yükleme hakkı tanıyor .Siz de microsoft’un yeni başlayanlar için basit bir programlama ortamı sunan App Studio servisine kayıt olarak ücretsiz bir geliştirici hesabı edinebilirsiniz. Bilgisayarınızın tarayıcısından “appps.windowsstore.com” adresine gidin ve “Start new Project” düğmesine basıp adımları takip edin.

Ön – sürümleri uygulama yoluyla indirin

Şimdi    http://www.windowsphone.com/ en –us/store/app/previewfor-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96 adresini  telefonunuzun tarayıcısından açarak, ”Preview for Developers” uygulamasını Windows Phone’unuza indirin.”Install” düğmesine tıkladığınızda uygulama telefonunuza kurulmaya başlayacaktır. Eğer Mağaza kurulumu reddederse “Ayarlar> Dil +Bölge>Ülke/Bölge” yolundaki seçeneği ”USA” olarak değiştirin. Telefonunuzu yeniden başlatın ve kurulumu tekrar deneyin. Son olarak” Previer” uygulamasına Microsoft hesabınızla giriş yapın. Hepsi bu kadar. Artık ”Setting>Mobile Update>Search Updates” yolunu izleyerek yeni güncellemeleri takip edebilir ve telefonunuza yükleyebilirsiniz…..

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Daha güvenli bir ANDROID Mozilla Firefox’ta yapılabilecek ince ayarlar?
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes