Responsive Reklam Alanı

PAX Gold coin PAXG şeklinde gösterilmekte olup bununla işlem yapan kullanıcılara PAXOS şirketi tarafından destek verilmektedir. İşlem gören altınlar şirket tarafından Brink’in kasalarında muhafaza edilmektedir. ERC-20 tabanlı olan bu dijital para birimini alan kullanıcı bu miktar kadar altına sahip olacaktır. Bu tabanlı olması sayesinde ethereum protokolü tarafından adapte edilebilen hizmetlerin hepsi cüzdana ve takasa da entegre edilebilir hale gelmektedir. PAX Gold nedir diye araştırdığınızda bunun altının destekli bir kripto para birimi olduğunu ve kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunduğunu görebilirsiniz.

paxgold2 emresupcin - PAX Gold (PAXG) Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Yönetimi elinde bulunduran PAXOS PAX Gold oluşumu ve kullanılabilmesi için bunun karşılığında ücret almaktadır. Buna göre en az satın alınabilir miktar PAXOS platformunda 0.01 PAXG olarak belirlenmiştir.

PAX Gold (PAXG) Özellikleri

Değerli bir fiziksel emtia olan PAX Gold istikrarlı ve şeffaf şekilde denetim altındadır. Özellik olarak bakıldığında bu dijital para birimi yüksek erişilebilirlik, güvenilir olma, kullanılabilirlik, ücretlerinin düşük olması, esnek bir yapısının bulunması gibi özelliklere sahiptir. Denetimi için her ay görevlendirilen bu uzman PAXG tokenları ile altın miktarlarının eşdeğer olup olmadığını kontrol etmektedir. Bu yatırım aracı doğrudan fiziksel altına bağlı olduğundan altında meydana gelen değişmeler gerçek zamanlı olarak fiyatlara yansımaktadır. Bu nedenle PAXG Coin ile işlem yapmak isteyen kişi sayısı sürekli artış içerisindedir.

paxgold3 emresupcin - PAX Gold (PAXG) Nedir? Nasıl Satın Alınır?

PAX Gold (PAXG) Nasıl Alınır?

PAX Gold nedir sorusuna yanıt bulduktan sonra aklınıza ilk şey nasıl satın alacağınız olacaktır. Ve PAX Gold nasıl alınır sorusunun yanıtını araştırdığınızda bunun için tek bir yol olduğunu ve satın alma işleminin güvenilir bir platform üzerinden gerçek para karşılığında yapıldığını göreceksiniz. Özellikle bitlo.com bu alanda tercih etmeniz gereken en doğru adres olacaktır. Platform üzerinden satın alma işlemi yapabilmek için ilk olarak sanal bir cüzdanınızın olması gerekir. Bunun için sitede sağ üst kısımda yer alan hesap oluştur kısmına tıklamalı ve burada yer alan bilgileri eksiksiz şekilde doldurmalısınız. Adınız ve soyadınız ile cep telefonu numaranız bu aşamada yeterli olacaktır.

paxgold fiyathesaplama emresupcin - PAX Gold (PAXG) Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Hesap oluşturduktan sonra alım yapabilmek için hesabınıza kendi banka hesabınızdan nakit transferi yapmalısınız. Bunu yaparken güncel PAX Gold fiyatı ile ilgili bilgi edinip transferi ona uygun şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem için para çekme/yatırma bölümünü kullanmalısınız. Transferin ardından kolay alış/satış kısmından dilediğiniz miktarda coin için işlem yapabilirsiniz. Bu kısımda Bitlo PAX Gold hesaplama aracı üzerinden işlem yaparak mevcut nakit paranız karşılığında ne kadar coin alabileceğinizi görebilir, güncel PAX Gold işlem fiyatı ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Koronavirüse karşı alınan yeni önlemler nelerdir? Uygun E-Ticaret Paketleri Nasıl Belirlenir?
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes