Responsive Reklam Alanı

Güzel bir bayram akşamına yakışır bir yazı ile sizleri selamlamak istiyorum. Biraz rötarlı da olsa hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Allah sağlık ve huzurla nice bayramlara hep beraber ulaşmamızı nasip etsin inşallah. Uzun zamandır sizlere duyurmak istediğim ama bazı yoğunluklardan dolayı ertelediğim teknoloji içeriklerinin incelendiği güzel bir YouTube kanalından bahsetmek istiyorum. Bu arada tekrar belirteyim, bahsedeceğim güzel bir çekiliş hediyesi de veriyor. Çok fazla uzatmadan detaylara geçeyim…

Teknoloji incelemelerini yakından takip etmek ister misiniz?

Uzun yıllardır takip ettiğim ve sizlerin de aşina olduğunuz tamindir ve webtekno gibi büyük teknoloji sitelerinde görev almış olan  Ozancan Kubilay kişisel YouTube kanalını açarak yeni bir yolculuğa yelken açtı. Eğlenceli ve samimi anlatımı ile en son teknoloji haberleri ve yorumlarının yanı sıra yeni çıkan cihazların karşılaştırma yaparak detaylıca anlaşılır şekilde incelemelerini ve işe yarar nitelikteki teknoloji ipuçlarını paylaşmaktadır. Cihaz Donanımları, Yazılım, Güvenlik, Virüs, Teknoloji, Oyun ve İnternet konularına ait videolara kanalında değinen ve güncel konulara da yer veren Ozancan Kubilay Bilişim alanındaki güncel gelişmeleri biz ziyaretçilerine YouTube kanalı aracılığı ile aktarmaktadır.

ozancan kubilay youtube emresupcin - Teknoloji incelemelerini yakından takip etmek ister misiniz? Çekiliş Hediyeli!

Bu alanlarda donanımlı olan ve geçmişinden beri bu işleri yaparak başarılarını sürdürerek bulunduğu konuma gelen Ozancan Kubilay’a başarılarının devamını diliyorum. Kişisel YouTube kanalını da takip ederek siz sevgili takipçilerimden desteklerinizi esirgememenizi rica ediyorum. Çekiliş Hediyesine aşağıdaki gönderiden ulaşabilirsiniz. Bu arada şunu da belirteyim; Kanalı ve instagram hesabından zaman zaman yapacağı bu tip çekilişlerin haberlerine ulaşabileceksiniz. Yazımızın sonunda hesapların linklerini paylaşacağım ama dilerseniz buraya tıklayarak YouTube kanalına abone olup buraya da tıklayarak instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Çekiliş Hediyesi!

Ozancan Kubilay bayram vesilesi ile biz takipçilerine güzel bir bayram hediyesi sunuyor. Çekilişe katılmanız için yapmanız gerekenler çok basit; Ozancan Kubilay instagram hesabı ve Youtube kanalını takip ediyoruz. Aşağıda paylaşmış olduğum instagram gönderisine giderek 3 arkadaşınızı da yorum olarak etiketliyorsunuz.

Bilgi güçtür paylaştıkça çoğalır felsefesi ile çıktığımız bu yolda Ozancan Kubilay’ı hep birlikte destekliyoruz, teknolojik gelişmelerden, incelemelerden ilk bizim haberimiz oluyor. 🙂 Bu çekilişe ve bundan sonra yapılacak çekilişlere katılacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Herkese açık Wi-fi nedir? 2. El Pleymut Fiyatları
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes