Responsive Reklam Alanı

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle şunu belirtmek isterim ki iPhone kullanan insana helal olsun, telefonda öyle bir sistem var ki herşeyi itunes programına bağlı olduğu için o program iPhone‘nun veri makinası gibi bir şey. Ben HTC kullandığım için Android dışındaki sistemlere fazla aşina değilim ama iPhone kullanan arkadaşlarımız itunes’i iyi bilirler, yeni kullanmaya başlayacak arkadaşlarımız için resimli bir şekilde iPhone’a müzik yükleme işlemi nasıl olur anlatalım;

iphone’a müzik yükleme aşamaları

Öncelik olarak iPhone’umuzu bilgisayara tanıtmak için iTunes programını yüklememiz gerekiyor. Kurma işlemini tamamladıktan sonra veri kablosu yardımıyla telefonumuzu bilgisayarımıza bağlıyoruz. Bilgisayarımıza iPhone’umuzu bağladıktan sonra program cihazımızı otomatik olarak görecektir.Aksi taktirde iTunes uygulamasını kendimiz açıyoruz. Cihaz iTunes programı tarafından bulunduğunda aşağıdaki görüntüyle karşılaşılır.

iphone music yukleme1 emresupcin - iPhone'a Müzik Yükleme Nasıl Yapılır?

Cihaz program tarafından bulunduğunda, programın sağ üst köşesinde, görselde işaretlediğimiz gibi ‘iPhone‘ sekmesi belirir. iPhone sekmesine tıkladıktan sonra cihazımızla alakalı içeriğe erişmiş oluyoruz.Bu aşamadan sonra yapmamız gereken karşımıza çıkan ekrandaki seçenekler kısmında ”Müzikleri ve Videoları Elle Yönet” seçeneği işaretli olması gerekiyor.

iphone music yukleme2 emresupcin - iPhone'a Müzik Yükleme Nasıl Yapılır?

Aksi taktirde cihazımıza müzik atamıyoruz! Bu işlemi de başarıyla gerçekleştirdikten sonra iPhone’umuza müzik atmak için hiçbir engel kalmıyor. Son olarak resimde de işaretlediğimiz gibi ”Bu iPhone’da ” butonuna tıklıyoruz. Böylece iPhone’a müzik yüklenilen ortama ulaşıyoruz.

iphone music yukleme3 emresupcin - iPhone'a Müzik Yükleme Nasıl Yapılır?

Bu aşamada ise istediğimiz müziği sürükleyip, ilgili boşluğa bırakıyoruz. Müziklerimizi ilgili bölüme ekleme işlemi bittikten sonra sağ alt kısımdaki ”EŞZAMANLA” seçeneğine tıklıyoruz. Eş zamanlama işlemi bittiğinde müzikler cihazda görünecektir. Eğer müzikler hâlâ cihazda görünmüyorsa, aşamaları kontrol ederek tekrar deneyin.

iphone music yukleme4 emresupcin - iPhone'a Müzik Yükleme Nasıl Yapılır?
Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Microsoft Windows 10'u Tanıyalım! Trend Ayakkabılar Tek Tıkla TakaTuka.com’da!
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes