Responsive Reklam Alanı

Değerli okurlar,

Sağlıklı, Formda ve Zinde olmak için; Güç ve Fitness! Bu yazımda sizlere 2016 yılından beri sosyal medyada spor ve beslenme koçluğu yapıp Güç ve Fitness kanallarını yönetmekte olan  Yankı Tansuğ’dan bahsetmek istiyorum. Çoğumuz onu ilk olarak instagram hesabından Güç ve Fitness (YAKadam) olarak tanıyoruz.

Sosyal Medyada kendine has tarzı ve yöntemleri ile kısa sürede geniş bir kitleye ulaşmış olan Yankı Tansuğ uzaktan eğitim ile; YAK Programları (kilo verme-yağ kaybı), Form Programları (Kilo vermek, kaslanmak, sıkılaşmak, güçlenmek, daha yüksek hareket kapasitesine sahip olmak istiyorsanız), Ketojenik Beslenme, Spor Koçluğu (Erkekler için kas geliştirme, Bayanlar için sıkılaşma programları) gibi programları yanlış bilinen efsaneleri kanıtlara ve bilime dayalı bir yaklaşım ile katılımcılarına sunmaktadır. Bu arada YAK serisi uygulaması kolay, iştah kontrolüne yönelik, saatlerce spor içermeyen, TARTI DEĞİL MEZURA ölçüsü hedefleyen, kaslarınızı ve hareket kapasitenizi koruyan, Türkiye’deki en iddialı yağ YAK’ma programıdır.

Güç ve Fitness’ın program alan katılımcılarına detoks, zayıflatma adı altında herhangi bir ürün gibi mucize birşeyin olmadığını altını çizerek ücretsiz olarakta yayınladığı kaliteli ve kayda değer bilgileri IGTV ve YouTube’da paylaşmaktadır. Kendine özgü stili sayesinde 562.000+ takipçisi ve her gün artışı devam eden instagram profilinde sık sık soru&cevap canlı yayınları yaparak takipçilerinin ilgisini kazanmaya devam etmektedir.

Güç ve Fitness Koçluk Hizmetleri

Yak-21 Hızlı Yağ Kaybı Programı
Yak-66 Yoğun Yağ Kaybı Programı

Bro-90 Kas Geliştirme Programı
Booty-90 Sıkılaşma Programı
Keto-60 Ketojenik Beslenme Programı
Form-90 Ev Tipi 90 Günlük Forma Girme Sanal Kampı
Form-120 Spor Salonu Tipi Forma Girme ve Zayıflama Sanal Kampı
Spor ve Beslenme Koçluğu
Ağırlık Çalışma Workshop

Güç ve Fitness İnstagram Hesabı
Yankı Tansuğ (YAKadam) İnstagram Hesabı

21 gün süren YAK21 programına ait izlenimimi belirtmek istiyorum; Yağ oranımı biraz düşürmek ve birkaç kilo fazlalığından kurtulmak için katıldığım bu programa ilk başta tereddütlü yaklaşmıştım acaba dayanabilir miyim, açlıktan kıvranır mıyım, tatlısız nasıl yaparım 🙂 Katılım için programın kullanım kılavuzunu 2-3 kere hiç üşenmeden baştan sona okudum. Kısıtlananlar listesini okuduğumda geriye ne kaldı diye düşündüm ama Yemek Tariflerini de okuduktan sonra fikrim tamamen değişti ve programa alışmam çok zor olmadı. Zaten kafaya koyduysanız bir süre sonra alışıyorsunuz bunun yanı sıra programa katılan katılımcıları içinde barındıran Whatsapp destek grubunda 8 kişilik yönetim ekibi gerekli motivasyonu vererek kafaya takılan bütün sorulara da destek saatleri içerisinde cevap veriyor.

Programın ilk haftasında belirtilen listeye göre beslenmeye alışmak sandığımdan kısa sürdü bunun sebebi ise iştah kontrolüne yönelik yemekler olması. İlk raporumda Kilo, Göğüs, Bel, Kalça ölçülerinde biraz değişiklik oldu ama ikinci ve son haftada gerçekten kayda değer sonuçlar gördüm. Daha iyisi olabilirdi lakin arada sınav ve hastalık gibi nedenlerden ötürü programda sadece 2-4 gün fire verdim. Kanaatim ise programın kesinlikle işe yaradığı ve insanın istedikten sonra başaramayacağı hiçbir şeyin olmaması. Yankı Tansuğ’un sürekli belirttiği Tartı Değil, Mezura olayını da çok iyi anlıyorum. Tartıdaki artışlar gün ve hafta içinde inişli çıkışlı olabiliyor bu yüzden en verimli sonuç için mezura ile vücut ölçüleri almak.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Yüksek Kafein Oranı ile Dünyanın En Güçlü Kahvesi! WLAN üzerinden ev ağı ve Nas’a gözetlenmeden Nasıl Erişilir?
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes