Responsive Reklam Alanı

Merhaba arkadaşlar,

Zaman zaman hoşumuza giden, sizler içinde uygun olabilecek bu tarz makaleler yayınlıyoruz. Bu yazımızda da daha önceden kullanmış olduğum doğal zeytinyağı doğadan gelen Healing ‘den bahsedeceğim. Şahsi yorumum; gerçekten kaliteli bir yağ olan doğadan gelen Healing yemek ve salatalara çok ayrı bir lezzet katıyor. Diyet yaparken kalori hesabı yapmak gibi bir durum olmasa tatlı kaşığı değil de yemek kaşığı ile katardım salataya ve haşlanmış yumurtaya 🙂 Bu arada healing ismi şifa anlamına geliyor 😉

Ülkece zor bir süreçten geçiyoruz ama bu süreci de sağlıklı bir şekilde atlatacağımızı umuyorum. Geçen bu süreçte hijyen ve bağışıklılığımızı güçlü tutmak için de beslenmemize de dikkat etmeliyiz. Beslenme yaşam kalitemizi artırması için gerekli olan besinleri vücudumuza alıp kullanmamızdır. Bu besinler; protein, karbonhidrat, yağ, vitaminler, mineraller ve su gibi ögelerden oluşur. Çok tekniğe girmeden kısaca Yağlar, genel olarak yiyecek maddelerinde, bitkilerde, hayvanlarda ve insan vücudunda bulunur. Yapısal olarak bakacak olursak, yağlar karbon, hidrojen ve oksijen ayrıca azot ve fosfordan oluşur. 

Doğadan Gelen Kalite; Healing!

Kısaca sağlıklı beslenmede yağlarında önemli olduğuna değindik. Sağlıklı ve lezzetli bir seçim için zeytinyağının üretim tekniği, kokusu, tadı ve renginin yanı sıra markası ve ambalajı da en önemli kontrol noktalarını oluşturmaktadır.

İşte burada devreye gönül rahatlığı ile tüketebileceğiniz Healing markası giriyor; Kalite kolay üretilmez politikası ile devam ettikleri bu yolda sadece tek çeşit zeytin yağı üretiyorlar. Bu yağı en iyi, en doğal şekilde üretmek için çalışmaktadırlar. Değişik ve farklı kalitede yağlar yaparak alternatif yağlar üretmek istemediklerini, Kalitelerini korumak için üretim kapasitesini düşük tuttuklarını dile getiriyorlar çünkü kalite kolay üretilmez.

Healing; Ürün kalitesini yükseltmek için araştırmalar ve tarımsal yatırımlar yapmakta zeytinleri standartların üzerinde yetiştirip her adımda kaliteyi daha da ileri taşıyıp zeytinleri kazdağları’nın eteklerinden toplayarak en eski, en doğal yöntemlerle işlemektedir.

Bizleri saf ve katıksız zeytinyağı ile buluşturup, bu şifa kaynağından istifade edebilelim diye içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte ise healing çok güzel bir kampanya yapmış. Kampanya detaylarına buradan ulaşabilirsiniz…

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
EBA (Eğitim Bilişim Ağı) Nedir? Nasıl Kullanılır? Siber Dünya’da tuzağa düşmemek için ESET Antivirüs kullanın!
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes