Responsive Reklam Alanı

Sevgili takipçiler,

Google Fotoğraflar Nedir? Ücretli olacak mı? Google hizmetlerini işimizi gördüğü sürece kullanıyoruz. Gmail ve Drive özelliğinin yanı sıra Google Fotoğraflar özelliğini de kullanmayı tercih edenleriniz vardır. Bugün karşıma çıkan bir haberde Google Fotoğrafların ücretli olacağına dair söylentiler çıkmaya başladı. Uygulama hakkında bilgi sahibi olamayan arkadaşlarımız için Google Fotoğraflar nedir anlatalım daha sonra habere değinelim…

Google Fotoğraflar Nedir?

Fotoğraf,  video paylaşımı ve depolama hizmeti olan Google Fotoğraflar ile fotoğraflarınızı ve videolarınızı yüksek çözünürlükte sınırsız bir şekilde ücretsiz olarak yedekleyebiliyorsunuz. Bu hizmete aktardığınız yani yedeklediğiniz fotoğraflara ve videolara istediğiniz telefondan, tabletinizden veya photos.google.com adresine giriş yaparak bilgisayarınızdan erişebilirsiniz. Oluşturduğunuz fotoğraf anıları için ücretsiz depolama alanı ve otomatik düzenleme imkanı sunan Google Fotoğraflar, bütün fotoğraflarınızın güvenliğinin yüksek seviyede olduğunu ve her zaman elinizin altında olduğunu belirtir. Google Fotoğraflar’a yedeklediğiniz fotoğraflarınız düzenli bir şekilde tutulur ve içeriğindeki konum ve objelere göre arama yapabilirsiniz. Etiketleme yapmanıza gerek kalmaz, yavru kedinizin bütün fotoğraflarını bulmak için ‘kedi’ araması yapmanız yeterli olacaktır.

google fotograflar nedir emresupcin 1024x448 - Google Fotoğraflar Nedir? Ücretli olacak mı?

Kullanmış olduğunuz cep telefonunun da depolanacak yer sorunu endişesine kapılmanıza gerek yok. Gönül rahatlığı ile güvenli bir şekilde yedeklediğiniz fotoğrafları tek bir dokunuş ile cihazınızın depolama alanından kaldırılabilir. Paylaştığınız albümleri kullanarak arkadaş çevreniz ve aileniz ile fotoğraflarınızı bir araya toparlayıp her biriniz hangi cihazı kullanırsa kullansın hiçbir anı kaçırmayacaksınız.

Google Fotoğraflar Ücretli mi?

Eveeet Google Fotoğraflar nedir dedik açıklamasını yaptık şimdi merak ettiğimiz ücret kısmına gelelim. Bugün yayınlanan bazı teknoloji haberlerde google fotoğraflar hizmetinin gmail hizmetine bağlı olduğu ve 15 GB alanı geçtikten sonra ücret karşılığında alan alarak kullanmaya devam edildiğini belirtti. Lakin sınırsız olarak kullandığımız, fotoğraf ve videoları sınırsız yedekleyebildiğimiz google fotoğraflarda Haziran ayı gibi ücretli hizmet olması bekleniyor.

Bu arada fotoğraflarınızı hizmetin ücretsiz süresi dolmadan geri çekmezseniz yedekleriniz silinebilecek. Bu nedenle şu andan itibaren yedekleme yapmanızda fayda var. Bazı apple kullanıcısı olan arkadaşlarda bu hizmeti ücretsiz olduğu içinde tercih ediyordu. Ben de apple kullanıcısı olduğumdan cihazımın hafızası yetersiz kaldığınızdan ücretli olarak ek icloud alanı almıştım. Apple bey fotoğraf ve videolarını güvende tutup her yerden erişmek istiyorsan her ay beni göreceksin diyor işte 😉

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Online Alışveriş Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler? Yazılıma Nereden Başlanır?
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes