Responsive Reklam Alanı

Merhaba sevgili oyun severler,

Bilgisayar oyunları ile haşır neşir olan arkadaşlar kolaylıkla korsan oyunları tercih etmezler. Hem sistemlerini hem de oyun performansını düşünerek orijinal oyunu tercih ederler. Epic Games Ücretsiz Oyunu MudRunner! Kısa bir süre önce kullanıcıların indirilmesine sunulan Epic Games Store’da yer alan MudRunner oyunu sınırlı süreliğine ücretsiz oldu. Sizlerde bu oyuna kalıcı olarak sahip olmak istiyorsanız ücretsiz indirme süresi dolmadan kütüphanenize ekleyin.

Epic Games Ücretsiz Oyunu MudRunner!

Epic Games, ara ara ücretsiz olarak verdiği oyunları ile dijital mağazasını oyuncuların favorilerinden bir tanesi haline getirmeyi başarmıştı. Takip ediyorsanız eğer her hafta, farklı sayıda oyunlar bedava olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Bu haftanın bedava Epic Games Store oyunu olan MudRunner indirmeye sunuldu. 70 TL bedelindeki MudRunner video oyununu bilgisayarınıza indirmek veya Epic Games Store’de yer hesabınızın kütüphanesine eklemek için bir hafta süreniz bulunuyor. 

MudRunner1 emresupcin - Epic Games Ücretsiz Oyunu MudRunner!

Ücretsiz MudRunner’ı Kaçırmayın!

Başka dijital mağazalarda bazen değerinden de pahalıya satılan oyunlardan bir takımı Epic Games Store üzerinden maliyetsiz olarak verilmesi, daima oyun severlerin ilgisini çekiyor. Geçmiş zamanlarda da son derece kaliteli oyunlardan biri olan GTA V’i bu sayede kütüphanelerimize ekleme şansı bulmuştuk. Simülasyon tarzı oyunlara ilgi duyanlar için iyi bir seçenek olacağı düşünülen MudRunner oyunu da bu listeye dahil oluyor.

MudRunner oyununa genel olarak bakacak olursak;

Video oyun geliştiricisi olan Saber Interactive aracılığıyla 2017 yılının Ekim ayında video oyun dağıtıcısı Focus Home Interactive tarafından satışa sunulan MudRunner, bir simülasyon oyunu olarak oyun severlerin karşısına çıktı. Sibirya bölgesinde senaryosu geçen oyunda, oyuncuya verilen pusula ve harita yardımı ile oldukça farklı arazi araçları kullanılabilecek. Bu arada sadece bu araçları kullanmak ile kalmayacak engebeli arazi şartlarında farklı taktikler ile yolunuza devam edeceksiniz.

MudRunner2 emresupcin - Epic Games Ücretsiz Oyunu MudRunner!

Her birinin kendisine has kullanımının ve eklenebilir donanım olduğu 19 tane değişik arazi aracını kullanacağınız MudRunner oyununda, dikkate değer teslimat görevlerini gece veyahut gündüz demeden yerine getirmeye gayret edeceksiniz. İşiniz kesinlikle rahat olmayacak. Zira Sibirya bölgesinin en çetin ve en riskli doğa şartlarına da dayanmak durumunda olacaksınız. Bu durumda ise seçiminize bağlı olarak tek başına olmayacaksınız. MudRunner simülasyon oyunu dört kişiye kadar birlikte oynayabilme desteği sunuyor. Şöyle ki kendiniz haricinde üç arkadaşınızı da oyuna davet ederek uzun ve zorlu yollarda birlikte sohbet edip, eğlenerek teslimat vazifelerinizi tamamlayabileceksiniz. 

MudRunner için Bilgisayarınızın Minimum Sistem Gereksinimleri 

  • İşletim Sistemi: Win. Vista, Win. 7, Win. 8 veya Win. 10 
  • İşlemci (CPU): Intel Pentium Çift Çekirdek 2.0 GHz veya eşdeğeri 
  • Bellek (Ram): 2 GB 
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 9600 GT veya eşdeğeri 
  • Depolama alanı: 1 GB 

MudRunner için Bilgisayarınıza Önerilen Sistem Gereksinimleri 

  • İşletim Sistemi: Win. Vista, Win. 7, Win. 8 veya Win. 10 
  • İşlemci (CPU): Intel Core 2 Duo 2.5GHz veya eşdeğeri 
  • Bellek (Ram): 4 GB 
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 470 veya eşdeğeri 
  • Depolama: 1 GB 

Bahsetmiş olduğumuz haftanın oyunu MudRunner’a ilgi duyduysanız, buradan Epic Games Store ‘da kayıtlı hesabınıza herhangi bir bedel ödemeden ekleyebiliyorsunuz. Bir defalığına kütüphanenize eklemeniz durumunda, devamlı olarak size ait olacak ve istediğiniz zaman bilgisayarınıza kurabileceksiniz. Ücretsiz oyun kampanyasının 03/12/2020 tarihine ve saat 18:59’a kadar geçerli olduğunu da tekrar belirtelim.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Güvenlik Alarm Sistemleri ve Fiyatları Tanıtımlı reklam SMS ve maillere son!
Benzer Yazılar
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes