Responsive Reklam Alanı

Değerli ziyaretçiler, bilgisayar ve internet güvenliği ile alakalı olan bu yazımızda eset antivirüs programı çeşitleri ve kullanım alanlarına göre farklılıklarını sizlere aktaracağım. Blogumun sıkı takipçileri bilir; Ben eset antivirüs programı kullanmayı tercih ediyorum ve bunun farklı varyasyonlarını da sizlere zamanında anlatmıştım. Göz atmak isterseniz önceki eset antivirüs yazılarımın linkini bırakıyorum;

eset antivirüs programı çeşitleri

Yukarıda paylaşmış olduğum linklerden ilgili makaleleri inceleyebilirsiniz. Şimdi gelelim konumuza; Eset Antivirüs bireysel ve kurumsal kullanım olarak iki başlık altında programlarını sunmaktadır. Biz bireysel kullanım için kullanılan 3 programını inceleyeceğiz. Temel koruma özelliği olandan üstün koruma özelliğine kadar incelememize başlayalım…

eset antivirus cesitleri emresupcin - Eset antivirüs programı çeşitleri?

ESET NOD32 Antivirüs

Oyun oynarken, sunum yaparken veya film izlerken kesinti veya yavaşlama yaşamayacağınız bu sürümde; Koruma, öncelikli ihtiyaçlarınız için kaynakları korumak üzere ayarlanmıştır. ESET; virüs, fidye yazılımları, solucan veya casus yazılımlar gibi her tür zararlı yazılıma karşı sizi korumaktadır. Bilgisayarınızın bütün performansının keyfini çıkarabilirsiniz. Yavaşlama yani kasma sorunu olmadan oyun oynayıp, çalışın veya internette vakit geçirin. Herhangi bir programı tam ekran modu ile çalıştırırken sistem güncellemeleri veya rahatsız edici aniden beliren reklamlar çıkmaz.

Evrensel olarak 110 milyonun üstünde kullanıcı tarafından güvenilen ESET’in; zamanla kanıtlanan çok özellikli koruması ile fidye ve diğer kötü amaçlı yazılım türlerinden kendinizi koruyabilirsiniz. Bilgisayarınızda herhangi bir yavaşlama ve kasma olmadan oynayıp, internette gezinerek işinizi yapabilirsiniz. Pil tasarrufu modu ile bilgisayarınızda daha uzun süre çevrimiçi vakit geçirebilirsiniz. Az önce belirttiğimiz gibi rahatsız edici aniden beliren reklamlar olmadan oyun oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Program; kurulumu, süresi bittiğinde yenilemesi ve başka sürüme yükseltmesi gayet kolay ve bütün rutin görevlerin basit bir şekilde kurulması için de tasarlanmıştır.

ESET Internet Security

Gelişmiş koruma özelliği olan ve genelde çok satılarak kullanıcıların tercih ettiği bu sürüm; Hassas verilerinizi, bankacılık işlemleri gibi online ödemelerinizi, şifrelerinizi, web kameranız ve ebeveyn koruması ile çocuklarınızın cihazlarını da koruyabiliyorsunuz. Mac, Windows, Android veya Linux kullansanız bile tüm cihazlarınızı tek lisansla koruyabilirsiniz. Kişisel bilgisayarınıza yetkisiz müdahale ve bilgilerinizin kötüye kullanılmasını bu program ile önleyebileceksiniz. İnternet alışverişi gibi online ödeme yaparken ve e-cüzdanlara erişirken güvende kaldığınızdan emin olabilirsiniz. Modeminizi ve akıllı cihazlarınızı güvenlik açıklarına karşı test ederek  web kameranıza ani erişimi görüp engelleyebilirsiniz.

Bilgisayar korsanlarının parolalarınızı kötüye kullanmasını yine bu program ile engelleyebileceksiniz. İnternet bankacılığı ile güvenle alışveriş yapın. Çocuklarınızın çevrimiçi saldırgan içeriğe maruz kalmasına engel olabilirsiniz. Bilgisayarınızın kaybolması ve çalınması durumunda takip edip bulabilirsiniz; Bilgisayarınızın webcam’i ile hırsızları belirleyerek güvende kalabilmektesiniz. Bilgisayarınızda herhangi bir yavaşlama yani kasma olmadan oynayıp, internette gezinerek işinizi yapabilirsiniz. Pil tasarrufu modu ile bilgisayarınızda daha uzun süre çevrimiçi vakit geçirebilirsiniz. Rahatsız edici aniden beliren reklamlar olmadan oyun oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Programın kurulumu, süresi bittiğinde yenilemesi ve başka sürüme yükseltmesi gayet kolay. Bütün rutin görevlerin basit bir şekilde kurulması için de tasarlanmıştır. Dilerseniz, 150 detaylı ayarla profilinize özel ayarlamalar yapabilirsiniz.

ESET Smart Security Premium

Eset NOD32 ve Internet Security programlarına göre daha kapsamlı olan bu sürüm Üst güvenli veri koruması ve parola yönetimi ile kullanıcıların beğeni odağında yer alıyor. Smart Security sayesinde; Data hırsızlığı veya dizüstü bilgisayar ve USB bellek kaybı ile karşılaştığınız durumlarda bile korunmaya devam edebileceksiniz. Bütün bunları güvenli bir şekilde hâkimiyet altında tutarken sadece bir şifreyi hatırlamanız yeterli.

Çoklu platform koruması sayesinde bütün cihazlarınızı tek lisans ile koruyabilirsiniz. Smart Security Premium; Dijital kimliğinizi, ödemelerinizi ve ihtiyacınız olacak her şeyi güvence altına almaktadır. Dizüstü bilgisayarınızı hırsızlığa ve kayıplara karşı koruyun. Sayısız faydaları ile beraber çocuklarınızı internette güvende tutabilirsiniz. Dosyalarınızı ve çıkarılabilir medyanızı şifreleyerek önemli verileriniz güvende tutabilirsiniz. Bu özellik bilgilerinizi hırsızlığa ve çalınmaya karşı korur. Güvenli işbirliği ve veri paylaşımı sağlar.

Bu sürümü tercih eden kullanıcılar tarafından güvenilen ESET’in zamanla kanıtlanmış çok özellikli koruması ile fidye ve diğer kötü amaçlı yazılım türlerinden kendinizi koruyabilirsiniz. Bilgisayar korsanlarının şifrelerinizi kötüye kullanmasını gizlilik koruması sayesinde engelleyebilirsiniz. İnternet Security sürümünde yapabildiğiniz güvenli online alışverişlerinizi bu sürümde de yapabileceksiniz. Bilgisayarınızın kaybolması ve çalınması durumunda anti-theft özelliği sayesinde takip edip yerini bulabilir ve webcam ile hırsızları belirleyerek güvende kalabilirsiniz.

Eset antivirüs programı çeşitleri sizlere aktardık. Dilerseniz buraya tıklayarak programın koruma seviyelerini karşılaştırabilirsiniz.

Paylaşmak Güzeldir
Yazar
Yazar
Antivirüslerin çalışma prensipleri? Askıya alınan twitter hesabı nasıl açılır?
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Emre Supçin * Ecceplus WordPress Themes